Lectură publică – Andrei Gazsi – la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj

by Mihai POP
0 comment 196 views
A+A-
Reset

Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj anunță că pe data de 26 ianuarie 2024, de la ora 12, va avea loc o lectură publică susținută de poetul Andrei Gazsi, în sala ”Porolissum”

În Sala „Porolissum” a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj va avea loc vineri, 26 ianuarie 2024, de la ora 12, o lectură publică susținută de poetul Andrei Gazsi.

Născut în 1 octombrie 1950 la Bucerdea Grânoasă, lângă Blaj, Andrei Gazsi a făcut studii de inginerie, fiind licențiat al Facultății de Mecanică a Universității Tehnice din Cluj-Napoca (1984). A debutat cu poezie în revista Tribuna din Cluj la începutul anilor ’80. A mai colaborat la publicații literare precum: Familia, Steaua, Caiete Silvane, Nord Literar. Este autorul volumelor de versuri: Libertatea ca semn de carte (2014), Cu alte cuvinte (2017), Câte o carte poștală pe lună (2019), ultima apărută și în versiune maghiară (Havonta egy levelezőlap, traducere de Demény Péter, 2019), Liziera (2020), Bunul meu Marți (2021).

Organizatori și parteneri: Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Asociația Scriitorilor din Județul Sălaj, Reprezentanța Zalău a filialei Cluj a Uniunii Scriitorilor din România, artistul vizual și dramaturgul Flavius Lucăcel, Asociația culturală „CreArt”, Colegiul Național „Silvania” Zalău, Liceul Pedagogic „Gheorghe Șincai” Zalău și Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul” Zalău.

www.culturasalaj.ro

You may also like

Leave a Comment