Responsive Menu
Add more content here...


Academia de Volei “Lazăr Marius” s-a calificat la turneul final de minivolei

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 92 views
A+A-
Reset

Formaţia pregătită de Marius Lazăr a avut un parcurs perfect în campionat, dar şi la turneul semifinal, reuşind o calificare en-fanfare la turneul final de minivolei


Academia de Volei “Lazăr Marius” a avut un parcurs perfect în Campionatul Naţional de minivolei, reuşind să obţină 12 victorii din tot atâtea meciuri disputate. Calificaţi de pe locul 1 la turneul semifinal, băieţii lui Marius Lazăr erau favoriţi să ajungă la turneul final, mai ales că au evoluat şi pe teren propriu în semifinale.

Aşa a şi fost. Academia a avut un parcurs perfect la turneul semifinal pe care l-a organizat la finele săptămânii trecute, reuşind să obţină încă trei victorii din tot atâtea meciuri disputate.

Partidele s-au desfăşurat în sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Mihai Eminescu”, iar Academia a trecut pe rând de CSS 2 Baia Mare, LPS Bihorul Oradea şi CSS Bega Timişoara.

Se cunosc 4 din cele 8 echipe care vor fi la turneul final. Alături de Academia, s-au mai calificat CTF Mihai I București, CSS Dream Team Tulcea, CSS Blaj.

Turneul final va avea loc în perioada 24 – 28 mai.


Rezultatele turneului semifinal de la Zalău:

CSS 2 Baia Mare – Academia de Volei “Lazăr Marius” Zalău 1 – 3

CSS Bega  – LPS Bihorul Oradea                    0 – 3

LPS Bihor – Academia de Volei “Lazăr Marius” Zalău      1 – 3

CSS Bega Timișoara – CSS 2 Baia Mare      0 –  3

Academia de Volei “Lazăr Marius” Zalău  – CSS Bega Timișoara  3 – 1

CSS 2 Baia Mare – LPS Bihorul Oradea       3 –  1


Clasament

1. Academia de Volei Marius Lazăr Zalău 9p

2. CSS 2 Baia Mare 6p

3. LPS Bihorul Oradea 3p

4. CSS Bega Timișoara 0p


Academia: George Sabou, Andrei Rocaş Pop, Matei Lungu, Darius Andreicuţ, David Trif, Raul Darolţi, Vlad Mureşan, Darius Rus, Maximilian Talpoş, Remus Bica, Andrei Meseşan şi Matei Faur. Antrenor: Marius Lazăr


You may also like

Leave a Comment