Responsive Menu
Add more content here...


Gest nemaiîntâlnit în Noaptea de Înviere la Şimleu Silvaniei – Preotul Cristian Crișan a împărţit premii elevilor merituoși din parohia sa

Dar din dar se face Raiul! La Șimleu Silvaniei, în cadrul slujbei din Noaptea de Înviere, preotul de la Biserica Ortodoxă "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” a împărțit Lumină, dar și premii unor elevi care au obţinut rezultate notabile

by Tiberius NICODA
0 comment 994 views
A+A-
Reset

În Noaptea de Înviere, preotul Cristian Crișan în Biserica Ortodoxă “Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” din Şimleu Silvaniei a ținut cuvenita slujbă creștinească pentru enoriașii din parohia sa.

Cu această minunată ocazie, pe lângă Lumina împărțită și împărtășită cu generozitate credincioșilor, părintele a împărțit și premii de excelență unor elevi din Şimleu Silvaniei, care s-au distins prin sârg și învățătură, obținând premii olimpice naționale și mondiale la discipline școlare și sportive.

Pentru rezultatele obţinute, trei elevi ce frecventează parohia din Şimleu Silvaniei au primit fiecare suma de 1.000 de lei şi o Diplomă de Performanță.

Legat de inedita premiere a acestor elevi, inițiatorul acțiunii – preotul Cristian Crișan – a spus:

“În  Noaptea de Înviere am trăit momente emoționante odată cu premierea a 3 copii din parohia noastră, care au făcut performanță la nivel foarte înalt.
Câte 1.000 lei a primit fiecare premiat și o Diplomă de Performanță.
Astfel, prima și cea mai mare între premiați, a fost Domnișoara Diana Boșca, studentă medicinistă, câștigătoare a mai multor burse internaționale;
Apoi, Domnișoara Filip Amira Antonia, multipla campioană, ultima performanță fiind  cele 2 medalii de bronz la Mondialele de karate, 2024.


Cel de-al treilea premiu a plecat la un băiat, Pop Tudor Ștefan, olimpic la mai multe materii, toate de știință (chimie, fizica si matematică).
Mulțumim din suflet fam. Torje (Torje Diana , Torje Ovidiu , Torje Marcel), cea care a si dat Paștile în anul acesta, pentru  susținerea financiară integrală la oferirea acestor premii!

Îi felicităm pe copii și pe părinții acestora! Suntem mândri de ei. Hristos a Înviat!”.

Felicităm și noi pe merituoșii elevi, pe inițiatorul acestei inedite acțiuni de premiere, cât și pe cei care au susținut moral și financiar această activitate!

You may also like

Leave a Comment