Responsive Menu
Add more content here...


La Primăria Zimbor există continuitate, la propriu și la figurat. Fapte, nu vorbe!

Primarul de la Zimbor și-a făcut campanie electorală muncind și finalizându-și proiectele propuse și promise. Mai apoi, în timp ce alți edili sărbătoreau câștigarea alegerilor, Gabriel Mureșan era implicat în finalizarea a două investiții plătite din bugetul local

by Tiberius NICODA
0 comment 391 views
A+A-
Reset

La alegerile locale din 9 iunie, Gabriel Mureșan a candidat și a fost reales pentru al cincilea mandat de primar al comunei Zimbor. La precedentele alegeri, munca depusă de-a lungul anilor în folosul comunităţii a fost răsplătită pe deplin de cetăţeni – unde , peste  80% dintre voturi au mers spre candidatul liberal, care se află în fruntea comunităţii încă din anul 2008.

Zimborul este una dintre puţinele comune din Sălaj cu o populaţie mai mică de 1.000 de locuitori. Cu toate acestea, micuţa comunitate situată undeva la mijlocul distanţei dintre Zalău şi Cluj-Napoca beneficiează de condiţii de trai tot mai bune.

Campania electorală pentru alegerile locale din acest an nu i-au tăiat avântul proiectelor pe care le-a demarat și pe care și le-a propus. Gabriel Mureșan în  calitate de fost, de actual, dar și de viitor primar care a fost reales de comunitatea din Zimbor, atipic, nici măcar nu și-a făcut campanie electorală spre deosebire de contracandidații săi. A lăsat vorbele deoparte  și a lăsat ca faptele și munca sa și a echipei sale să-i facă pe alegătorii de la Zimbor să decidă cu cine vor merge pe mai departe spre binele obștii și al comunității.

Loc de joacă la Sâncraiu Almașului

Astfel că, imediat după alegeri, primarul Gabriel Mureșan și cu echipa sa de la Primăria Zimbor au continuat munca și au pus umărul la finalizarea unui loc de joacă în satul Sâncraiu Almașului unde există și un teren de sport cu suprafață  sintetică. Valoarea investiției asigurată în întregime cu bani de la bugetul local a fost evaluată la circa 40.000 de lei plus TVA. Apoi, aici mai amintim și investiția de reabilitare a acoperișului școlii tot din Sâncraiu Almașului, finalizată recent.

A fost finalizat podul de la Sâncraiu Almașului

La fel, după alegeri, la Zimbor s-au finalizat un pod la Sâncraiu Almașului cu bani de la bugetul local, pod care facilitează accesul locuitorilor din zonă înspre șoseaua drumului european ce tranzitează zona. Mai mult, după deranjul făcut de către utilaje și lucrări locuitorilor zonei unde s-a construit podul, edilii de la Zimbor au dispus și realizat aducerea la starea inițială a terenurilor afectate de lucrările la pod.

Ca o concluzie, expusă de Gabriel Mureșan asupra validității sale ca primar, a realizărilor și destoiniciei cu care s-a achitat de îndatoririle sale ca edil al obștii zimborene, acesta a precizat: „La alegeri, s-a văzut că lumea este mulţumită de munca depusă de-a lungul anilor de administraţia locală”.

You may also like

Leave a Comment