Responsive Menu
Add more content here...


La Primăria Dobrin, echipa primar – viceprimar merge mai departe spre câștigarea unui nou mandat la alegerile locale din 9 iunie

by Tiberius NICODA
0 comment 226 views
A+A-
Reset

Sub administraţia condusă de primarul Bogdán Ferenc István şi a viceprimarului Tóth Alexandru, comuna Dobrin a cunoscut o amplă dezvoltare în ultimii ani datorită investiţiilor prin fonduri europene şi guvernamentale. Aflată la aproximativ 20 de km de Municipiul Zalău, comuna Dobrin devine de la an la an tot mai atrăgătoare.

Acest lucru se datorează în mod special echipei administrative condusă începând din anul 2016 de primarul Bogdán Ferenc István şi de viceprimarul Tóth Alexandru.

Această echipă care s-au zbătut pentru a atrage fonduri europene şi guvernamentale, astfel încât în comună să se deruleze investiţii importante.

În comuna Dobrin, condiţii ca la oraş

Cele mai importante investiţii sunt în infrastructură, comuna având aproape toate străzile şi uliţele asfaltate, la fel ca şi drumurile agricole! Mai mult, reţelele de apă şi canalizare sunt funcţionabile de ani buni, iar educaţia se află la standarde ridicate, şcolile de la Dobrin şi Doba fiind modernizate.

În prezent, prin proiectele implementate, comuna cunoaşte o dezvoltare din ce în ce mai semnificativă, prin reabilitări de drumuri, construcţii, învăţământ şi cultură valorificându-şi potenţialul economic atât datorită strădaniilor locuitorilor cât şi al Consiliului Local al Comunei Dobrin.

Activitățile de dezvoltare ale comunei Dobrin sunt: disponibilitatea finanţărilor nerambursabile din fonduri europene pentru o sferă largă de intervenţii/investiţii; modernizarea infrastructurii de transport de la nivel naţional şi creşterea accesibilităţii la polii urbani şi economici din regiune; creşterea cererii pentru produse agroalimentare, cu precădere pentru cele ecologice şi tradiţionale.

Bugetul Uniunii Europene, o sursă importantă pentru dezvoltarea comunei

În același context, se urmărește de către edilii din Dobrin atragerea de fonduri structurale alimentate prin bugetul Uniunii Europene pentru dezvoltarea rurală; organizarea de cursuri de formare și reconversie profesională în regiune în meserii cerute pe piața muncii.

Aceesarea la Dobrin de programe guvernamentale de subvenționare a angajării absolvenților de învățământ de orice tip; programe europene de dezvoltare a resurselor umane; oportunitatea dezvoltării de relaţiile economice, sociale şi instituţionale cu instituţii şi organizaţii din Ungaria, definesc preocupările administrației locale pentru a crea oportunități pentru locuitorii zonei și nu numai.

Iată că, la Dobrin, echipa de succes condusă de primar a viceprimar pune în valoare oportunitățile din zonă atât pentru localnici cât și pentru posibilii investitori interesați în zonă.

La alegerile din 2020, aproape 80% dintre alegători au votat echipa lui Bogdán Ferenc

Altminteri, pentru alegerile locale din 9 iunie, în acest an, această meritorie echipă speră să-și continue proiectele și realizările pe care și le-au propus.

Primarul Bogdán Ferenc István ca candida de pe listele partidului UDMR, o listă de pe care va mai face parte Nagy Mihai,  Tóth Alexandru, Nagy Carol, Szabo Maria Emese, Szabo Matild, Boda Miklos, Sule Iuliu Zsolt, Csapo Ioan, Beczi Tibor, Sandor Istvan, Csapo Carol, Modi Miklos şi Boros Balazs.

La alegerile din anul 2020, Bogdán Ferenc a câştigat mandatul cu 499 de voturi (77.1%) din 647 de voturi valabil exprimate!

Noi le dorim succes pe mai departe și fie ca tot ceea ce și-au propus să realizeze spre binele comunei și obștii de la Dobrin!

You may also like

Leave a Comment