La Năpradea s-au finalizat lucrările la centrul comunitar integrat

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 489 views
A+A-
Reset

În comuna Năpradea, anul s-a încheiat cu un nou proiect finalizat. Chiar înainte de Sărbătorile de Iarnă, autorităţile locale au făcut recepţia la centrul comunitar integrat din centrul comunal. Pentru acest proiect, administraţia locală a primit fonduri europene, prin POR, pentru construcţia unui centru comunitar integrat. Acesta este amplasat în spatele Primăriei, lângă blocul de locuinţe.

Conform proiectului, clădirea a fost concepută având două intrări separate, pentru că într-o încăpere va funcţiona un cabinet medical, iar în cealaltă încăpere îşi va desfăşura activitatea Serviciul de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei comunei. Ambele încăperi au fost dotate cu aparatură modernă şi toate cele necesare pentru buna desfăşurare a activităţii. Valoarea proiectului se ridică la suma de 700.000 de lei, din care 200.000 de lei a fost contribuţia de la bugetul local.

Lucrările au început în vara trecută şi în doar câteva luni de zile proiectul a fost dus la bun sfârşit.

În zilele următoare în comună vor ajunge şi reprezentanţii POR pentru ultimele detalii, iar cât de curând va începe activitatea la centrul comunitar integrat.

“S-a făcut recepţia la centrul comunitar integrat.  Am primit şi dotările şi proiectul este finalizat. Este o investiţie utilă unde sunt condiţii optime pentru funcţionarea unui cabinet medical, dar şi pentru Serviciul de Asistenţă Socială”.

Vasile Fodor, primarul comunei Năpradea

You may also like

Leave a Comment