Responsive Menu
Add more content here...


La Jibou, se premiează excelența. Eleva care a obținut locul 1 la Olimpiada Națională de geografie a fost recompensată de primarul Dan Ghiurco

by Călin ONICAŞ
0 comment 11 views
A+A-
Reset

La urmare a rezultatului extraordinar obținut la faza națională a Olimpiadei de geografie, jibouanca Ștefania Haiduc a fost răsplătită de primarul Dan Ghiurco, într-un eveniment ce a avut loc azi, la Primăria orașului Jibou

Ştefania Haiduc (n. 22 februarie 2003) este unul dintre elevii jibouani cu rezultate notabile la concursurile naționale. De-a lungul anilor, ea s-a remarcat la Olimpiada Națională de geografie, acolo unde s-a clasat pe locul trei la faza națională.

În acest an, eleva de la Liceul Teoretic “Ion Agârbiceanu” s-a autodepășit, iar la faza națională s-a clasat pe primul loc!

acest premiu a reprezentat un ideal pe care am reuşit să-l ating prin multă muncă şi perseverenţă. Uitându-mă cu drag la acest rezultat, pot spune că acesta înfăţişează o portiţă prin care viitorul meu s-ar putea clădi, întrucât m-ar ajuta să fiu admisă la facultatea dorită”, spunea Ştefania Haiduc pentru Știrile din Sălaj.

Rezultat excelent, care nu putea fi trecut cu vederea de autoritățile locale. Ca urmare, în cursul zilei de azi, eleva a fost premiată de primarul Dan Ghiurco.

Rezultat excelent, care nu putea fi trecut cu vederea de autoritățile locale. Ca urmare, în cursul zilei de azi, eleva a fost premiată de primarul Dan Ghiurco. Nu a fost uitată nici profesoara coordonator de la Liceul Teoretic “Ion Agârbiceanu”, e vorba de despre prof. Elena Adriana Păun, care a fost un om de mare sprijin al premiantei din Jibou.

”A fost răsplătită excelența. A obține rezultate la cel mai înalt nivel este expresia muncii și a ambiției. Nenumăratele ore de studii, dedicarea și perseverența stau la baza acestei performanțe remarcabile. Premiile acordate încununează rezultatele de excepție. Felicitări și mult succes în continuare elevei Ștefania Haiduc și dascălului Elena Adriana Păun!”, a punctat Dan G hiurco, edilul orășelului de pe malul Someșului.

You may also like

Leave a Comment