Responsive Menu
Add more content here...


Andrei Florian a cucerit centura IBA International Super Middleweight!

La gala de box profesionist de vineri de la Zalău, Centura IBA International Super Middleweight a fost câștigată de către  sălăjeanul, Andrei Cristian Florian, care și-a învins adversarul prin KO

by Tiberius NICODA
0 comment 1.4K views
A+A-
Reset

Pe 24 mai 2024, la Zalău a avut loc gala de box profesionist cu titlul “FLORIAN FIGHTING CHAMPIONSHIP” – Memorial Rudel Obreja. Altfel spus,  prima gală de box profesionist desfășurată vreodată în municipiu.

A fost o gală extrem de reușită, plină de suspans și spectacol. Evenimentul a avut de toate, a fost un adevărat show, cu lumini, lasere și efecte pirotehnice.

În ring, pugiliștii au încrucișat mănușile și au urmat schimburi de lovituri spectaculoase, care au ținut cu sufletul la gură sutele și sutele de spectatori care au asaltat Sala Sporturilor din Zalău. Efortul sportivilor din ring a fost răsplătit din plin de uralevsi aplauze.

Evenimentul sportiv de la Zalău a cuprins 10 meciuri de box profesionist la care au participat mai mulți sportivi de top la nivel mondial.

Atracția principală a galei a constituit-o lupta dintre multiplul campion, challenger pentru WBC International în Dubai, Daniel Buciuc, și sud-americanul Pablo Mendoza  din Nicaragua.

De asemenea, sălăjeanul Andrei Florian a luptat pentru centura IBA International (International Boxing Association) Super Middleweight în fața propriilor suporteri. Și Daniel Bădulescu a  revenit în ring pentru o nouă partidă de zile mari.

Centura IBA International Super Middleweight a fost câștigată de către sălăjeanul nostru, Andrei Cristian Florian! Tânărul sportiv a câștigat lupta prin knock-out, în repriza a treia.
Felicităm pe învingător pentru performanța sa notabilă, adresând, totodată, felicitări și organizatorilor pentru reușita evenimentului și pentru faptul că promovează imaginea județului nostru la nivel național și internațional.

You may also like

Leave a Comment