La final de săptămână se reia Liga 3 de minifotbal

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 407 views
A+A-
Reset

După o pauză de aproximativ o lună şi jumăta te, Liga 3 revine în actualitate, iar la final de săptămână sunt programate meciurile etapei a XVII-a


Înainte de Sărbătorile de Iarnă, Campionatul de Minifotbal Onix Sălaj a intrat în pauză, iar echipele din Ligile judeţene au intrat în vacanţă. Asta, până la mijlocul lunii ianuarie, când a debutat Cupa României.

Însă, acum, după o pauză de aproximativ o lună şi jumătate, campionatul Ligii 3 revine în actualitate, iar la finalul săptămânii sunt programate meciurile etapei a XVII-a.

Să ne reamintim puţin situaţia din acest campionat. Liderul campionatului este Terra Kid, formaţie ce până la pauza competiţională a bifat 10 victorii, două egaluri, suferind şi patru eşecuri. Cele 32 de puncte contabilizate în primele 16 etape îi oferă grupării conduse de Ionuţ Şerban un avans de două puncte faţă de următoarea clasată, Milionarios.

Deşi a început în forţă campionatul, Cetăţenii Crişeni II s-a stins pe parcurs şi ocupă locul 3. La polul opus se află Viitorul Atletic Zalău, o echipă cu un început greoi în Campionatul de Minifotbal Onix Sălaj, dar care a crescut frumos şi după 16 etape de campionat se află pe locul 4. Totodată, Viitorul Atletic Zalău este şi singura formaţie din Liga 3 calificată în optimile de finală din Cupa României.

Totuşi, clasamentul este strâns, iar echipele şapte echipe sunt despărţite de doar şase puncte. Aproape ţine şi Someşul Letca, în timp ce Borusia Team pare condamnată la ultima poziţie în acest sezon.

Programul etapei a XVII-a

Vineri, ora 17.00: Cetăţenii II – ACS Onix (OT)

Sâmbătă, ora 17.00: Viitorul Recea – Milionarios (OT)

Duminică, ora 14.00: Voinţa Jac - Viitorul Atletic (OT)

Ora 15.00: BT Royal – Red Dogs Creaca (OT)

Ora 16.00: Borusia Team – Terra Kid (OT)

Ora 17.00: Someşul Letca – Mobil Team (OT)

You may also like

Leave a Comment