Responsive Menu
Add more content here...


La Cupa Iaşiului, Cezara But s-a oprit în turul II

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 22 views
A+A-
Reset

Sportiva pregătită de Sergiu Carp s-a lăsat copleşită emoţiilor şi nu a reuşit să treacă de al doilea tur la competiţia din Moldova


La finalul săptămânii trecute, la Iaşi a avut loc Circuitul Naţional FRT – Cupa Iaşiului la tenis de câmp, competiţie destinată categoriei de vârstă 14 ani.

La startul competiţiei, judeţul Sălaj a fost reprezentat de Cezara But, sportivă legitimată la ACS Sergiu Carp Tennis Club, acolo unde este pregătită de Sergiu Carp.

Tânăra sportivă, care în luna decembrie va împlini frumoasa vârstă de 13 ani reprezintă o mare speranţă a tenisului de câmp de la poalele Meseşului.

La turneul din Moldova, But a început cum nu se poate mai bine şi a trecut în primul tur de Alesandra Tiron de la CS Select Suceava, pe care a învins-o în două seturi, scor 6 – 3, 6 – 1.

Din păcate, sorţii nu au fost favorabili cu Cezara But şi din cauza tabloului, sălăjeanca a dat în turul II peste Bianca Bulat de la ACS Arcada, favorita numărul II a competiţiei. Sălăjeanca a pierdut în două seturi, părăsind astfel prematur competiţia din Iaşi.

You may also like

Leave a Comment