Responsive Menu
Add more content here...


La Cehu Silvaniei se munceşte din plin la proiectele pe „Anghel Saligny” – Au început lucrările la modernizarea străzii Bartók Béla

by Mircea ARDELEAN
0 comment 79 views
A+A-
Reset

În zilele trecute, s-a dat ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a străzii Bartók Béla. Investiţia este finanţată cu bani de la Guvernul României, iar valoarea proiectului se ridică la aproape 1.8 milioane de lei

Încă de anul trecut, la Cehu Silvaniei au început lucrările  la proiectele de investiţie finanţate de Guvernul României prin Programul Naţional de Investiţii “Anghel Saligny”.

Pe acest program, Primăria oraşului Cehu Silvaniei a câştigat opt proiecte în valoare de 20 de milioane de lei. Toate prevăd reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere, atât în oraş, cât şi în sate aparţinătoare, precum Ulciug sau Nadiş.

În zilele trecute, a fost dat ordinul de începere la un nou proiect – modernizarea străzii Bartók Béla din oraşul Cehu Silvaniei. Valoarea investiției este de aproape 1.8 milioane de lei, mai exact 1.793.138,91 lei, iar contractul de finanţare a fost semnat la mijlocul lunii decembrie 2023.

În acest proiect, se vor efectua lucrări de asfaltare a drumului, se vor pava trotuarele, se vor amenaja rigolele și accesele la proprietăţi.

Termenul pentru execuție a lurărilor este de 6 luni, astfel că şi acest proiect ar putea fi finalizat în anul 2024.

„Am plăcerea să vă informez că au început lucrările de renovare la strada Bartók Béla! Majoritatea costurilor acestor lucrări vor fi acoperite de subvențiile de stat câștigate în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny. Suma totală de implementare a proiectului: 1.793.138,91 lei. Rugăm locuitorii orașului să dea dovadă de înțelegere pentru disconfortul creat”, a punctat Bálint Ervin – primarul oraşului Cehu Silvaniei.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Ştirile din Sălaj de miercuri, 3 aprilie. 

You may also like

Leave a Comment