Responsive Menu
Add more content here...


Luptătorii de la Kickboxing & MMA Jibou au impresionat la o gală din Austria

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 119 views
A+A-
Reset

Paul Covaci şi Augustin Chiş au luptat pe reguli de kickbox în cadrul galei Star Fight, desfăşurată în oraşul Enns din Austria. Alături de aceştia a făcut deplasarea şi antrenorul Alex Bîgi, dar şi Antonio Păcurar. Două victorii au reuşit jibouanii de la Kickboxing & MMA la gala din Enns


La finele săptămânii trecute, trei sportivii de la Kickboxing & MMA Jibou s-au deplasat în Austria, pentru o gală internaţională în care au fost 13 lupte pe reguli de box, kickbox şi MMA. Au urcat în ring luptători din Austria, Ungaria, Croaţia şi România.

Gala Star Fight a ajuns la ediţia cu numărul 8 şi s-a desfăşurat în oraşul Enns din Austria. De la Kickboxing & MMA Jibou au luptat Paul Covaci, Augustin Chiş şi Antonio Păcurar.

Paul Covaci a debutat în meciul pe reguli de kickbox, la categoria -95 kg, împotriva unui sportiv din Croaţia – Ivica Jekic. Jibouanul a avut o prestaţie deosebită şi a reuşit să se impună la puncte. Paul se antrenează de ceva timp sub comanda lui Alex Bîgi, este din Jibou şi este luptător în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Augustin Chiş a luptat şi el pe reguli de kickbox, dar la categoria -90 kg, tot împotriva unui sportiv din Croaţia – Ante Papak. Chiş a reuşit să-şi facă KO adversarul în repriza a doua.

Antonio Păcurar a debutat în box la categoria 72 kg împotriva austriacului Lehner Sascha, fiind învins de acesta.

În main eventul acestei gale a luptat campionul ISKA Benjamin Horvath, care s-a antrenat la Jibou timp de 8 luni şi cel care i-a invitat pe luptătorii de la sala de kickboxing din Jibou să participe la această gală.

You may also like

Leave a Comment