Responsive Menu
Add more content here...


Karateka sălăjeni s-au remarcat la Cupa “Good Dragon”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 857 views
A+A-
Reset

Sportivii Clubului Copiilor din Şimleu Silvaniei şi membri ai CS Omega din Jibou, Zalău, Crasna, Pericei şi Şimleu Silvaniei au obţinut nu mai puţin de nouă locuri I, în cadrul competiţiei desfăşurate la Marghita, zece locuri II şi cinci locuri III


În perioada 3 – 9 iulie, Asociaţia Nord Amical Karate a desfăşurat la Marghita mai multe activităţi în care s-au implicat aproape 100 de sportivi, instructori, antrenori şi arbitri ai asociaţiei. Astfel, au avut loc două antrenamente zilnic pe gazonul din incinta Ştrandului Termal, urmate de şedinţe de recuperare în apa termală, iar cei mici s-au întrecut în diferite jocuri cu sau fără minge. Antrenamentele s-au desfăşurat pe trei  grupe valorice şi au fost conduse de către senseii Duţă Viorel, Takacs Mihaly şi subsemnatul.

Protagoniştii acestui eveniment au fost membrii asociaţiei noastre din Maramureş, Satu Mare, Sălaj, Covasna şi Bihor, care în fiecare vara, de mai bine de 20 de ani, se adună aici ca o mare familie şi muncesc împreună, se relaxează şi se bucură de o companie plăcută şi agreabilă. A avut loc şi examen pentru obţinerea gradului de 1 kyu (centura maro), care cu toate emoţiile aferente a fost promovat cu succes de toţi candidaţii.

De asemenea s-a desfăsurat şi ediţia din acest an a turneului de karate dotat cu trofeul “Cupa Good Dragon”, concurs organizat de către clubul gazdă, condus de instructorul Takacs Mihaly. Organizatorul a răsplatit efortul concurenţilor cu trofee frumoase, medalii şi diplome, atât la probele de kata cât şi la kumite WKF şi SHOBU IPPON.

Seara de sâmbătă nu se putea incheia fără tradiţionalul sayonara party, unde toţi, cu mic cu mare, au ieşit după cină pe ringul de dans uitand de oboseala adunată în timpul concursului. Sălajul a participat la această acţiune cu un lot de 22 de persoane dintre care 17 au fost sportivi de la Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei şi membri ai C.S. Omega din Jibou, Zalău, Crasna, Pericei şi Şimleu Silvaniei.

Aceştia s-au comportat foarte bine la concurs drept dovada ei obţinând 9 locuri I, 10 locuri II şi 5 locuri III. S-au remarcat următorii: Pop Tania, Pop Maia, Chişbora Ileana şi Barth Alexandra la fete, iar la băieţi Mandel Krisztian, Mak Szilard, Bakai Patrik, Cosma David, Cionca Gabriel, Bal Matei, Cherecheş Marius, Gal Nicolae, Ilinca Marius şi Maier Raul. Pentru examenul de centură am avut două candidate: Tania Pop şi Ileana Chişbora, ambele promovând cu succes.

În concluzie, am petrecut o săptămână deosebită, plină de activităţi dar şi momente de relaxare şi încheiată cu bucurie şi satisfacţii. Bravo copii, efortul vostru a fost răsplatit pe deplin. Vă doresc o vacanţă minunată! Următoarea acţiune ANAK va fi un seminar de antrenori şi instructori în judeţul Covasna, într-o staţiune de vânătoare, la Comandau.

Preşedinte C.S. OMEGA, Prof. Gheorghe POP

 

Amănunte, și în ziarul de miercuri, 12 iulie.

You may also like

Leave a Comment