Responsive Menu
Add more content here...


Karateka sălăjeni, 8 medalii de aur la Cupa “Maramureşului”

by Monel SABOU
0 comment 241 views
A+A-
Reset

Delegaţia sălăjeană a fost formată din sportivi la Cercul de Karate  al Clubului Copiilor din Şimleu Silvaniei, CS. Omega şi tânărul club jibouan C.S. Coste şi pe lângă medaliile de aur, sălăjenii au cucerit alte 22 de medalii, 7 de argint şi 15 de bronz


Duminică, 25 martie, sala de sport a Liceului “Emil Racoviţă” din Baia Mare a fost gazda ediţiei din acest an a Turneului Interjudeţean de Karate Shotokan “Cupa Maramureşului”, eveniment organizat de către C.S.Condor din Baia Mare-preşedinte Duţă Viorel,  în colaborare cu D.J.S.T. Maramureş şi Asociaţia Nord Amical Karate.

Au participat peste 150 de sportivi de la 7 cluburi din judeţele Bihor, Satu Mare, Sălaj şi Maramureş, care s-au întrecut în probe de kumite individual W.K.F. şi Shobu Ippon, atât la secţiunea speranţe- începători, cât şi la consacraţi.  Judeţul Sălaj s-a deplasat la concurs cu un lot de 30 de sportivi, doi arbitri şi subsemnatul în calitate de coordonator pe linie de arbitraj şi şef al delegaţiei sălăjene. A fost o atmosferă deosebită plină de emoţie, mai ales pentru cei aflaţi la prima întâlnire cu un concurs oficial.

A domnit fair-play-ul pe toată durata competiţiei, iar publicul aflat în număr foarte mare şi-a încurajat favoriţii foarte decent. Şi medical a fost foarte relaxat, el fiind solicitat foarte puţin.

Un concurs frumos, cu premii frumoase, într-un cuvânt o acţiune reuşită din toate punctele de vedere. Delegaţia noastră a fost formată din sportivi de la Cercul de Karate al Clubului Copiilor din Şimleu Silvaniei, CS. Omega şi tanarul club jibouan C.S. Coste şi a avut o evoluţie foarte bună, iar la finalul concursului contabilizăm 8 medalii de aur, 7 de argint şi 15 de bronz. Ocupanţii locurilor I: Amira Filip, Simina Rad, Bakai Patrik, David Cosma, Matei Bal, Chiş Imre şi Marius Ilinca (2).

Pe locurile doi s-au situat: Forgacs Alexia, Adriana Pop, Daniel Bârsan, Mak Szilard, Raul Balog şi Nicolae Gal (2). Locuri III au obţinut: Medeea Toma, Irina Trinka, Romina Redeş, Nicola Ciobancai, Maia Pop, Alexandru Bede, Cătălin Corbeanu, Ian Raţiu, Antonio Huluban, Antonio Paşca, Marius Cherecheş, Mandel Krisztian, Alexandru Moga şi Alexandru Moldovan (2).

Au arbitrat foarte bine sălăjenii Călin Coste şi Paula Radu, ambii din Jibou, alături de întregul corp de arbitri din concurs. Felicitări copiilor, gazdelor, arbitrilor şi le reamintim că în 15 aprilie ne vedem la Şimleu Silvaniei pentru cea de-a XX-a ediţie a “Cupei Şimleului” la Karate Shotokan, ultima redută înainte de mondialele de la Istanbul.

♦ prof. Gheorghe POP

You may also like

Leave a Comment