Responsive Menu
Add more content here...


Karateka Lucas Matyas şi echipa de Kata de la SCM Zalău, medalii de aur la Mondiale!

by Lucy Kallo
0 comment 65 views
A+A-
Reset

Sportivii de la SCM Zalău au cucerit nu mai puţin de 5 medalii la Campionatul Mondial de Karate Tradiţional din Slovenia, este vorba de două medalii de aur şi trei de bronz

O nouă ediţie a Campionatului Mondial de Karate Tradiţional desfăşurat în Slovenia, s-a încheiat.

Ajunsă la evenimentul cu nr XXI, competiţia s-a remarcat printr-un număr mare de sportivi înscrişi din aproximativ 40 de ţări din întreaga lume.

S-au aliniat la start karateka de performanţe din ţări precum: SUA, Egipt, Brazilia, Argentina, Uruguay, Paraguay, Venezuela, Peru, Germania, Austria şi multe alte cluburi pline de tineri talentaţi, printre care şi ai noştri sălăjeni de la SCM Zalău.

Însoţiţi de antrenorul Călin Marincaş (multiplu campion mondial, european şi naţional), SCM Zalău s-a deplasat în Slovenia cu 11 sportivi, care au asigurat un spectacol sportiv de calitate.

Cei 11 karateka ai clubului zălăuan s-au pregătit intens pentru această competiţie, de unde au şi obţinut rezultate notabile, demne de mândrie.

Astfel, clubul finanţat de Primăria Zalău a revenit acasă cu cinci medalii, dintre care două din cel mai strălucitor metal! În concursul de kumite (kumite), juniorul Lucas Matyas a devenit campion mondial, în timp ce echipa de juniori a urcat pe cea mai înaltă treaptă, în concursul de kata!

Pe podium au mai urcat cadetul Adrian Pop la kumite, dar şi Szilard Solyom, care a cucerit medalia de bronz atât la kata, cât şi la kumite!

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 23 noiembrie.

Sportivii de la SCM Zalău medaliaţi la Mondialele din Slovenia

JUNIORI
Locul 1 – kata echipe: George Gavriluț – Szilard Solyom – Zoltan Nemeti
Loc 1 – kumite: Lucas Matyas
Loc 3kata: Szilard Solyom
Loc 3 – kumite: Szilard Solyom

CADEȚI
LOC 3 – kumite: Adrian Pop

You may also like

Leave a Comment