Responsive Menu
Add more content here...


Karateka Irina Albert şi Elis Achim au urcat pe podium la Moldavian Challenge Cup 

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 128 views
A+A-
Reset

Sportivii pregătiţi de Călin Domşa la CS Murmidon Zalău au avut rezultate bune la Moldavian Challenge Cup. Cei doi au reuşit să obţină medaliile de argint, respectiv bronz


Sâmbătă 12 februarie, municipiul Moineşti – judeţul Bacău, a fost gazda Moldavian Challenge Cup, o competiţie de karate kyokushin. De organizare s-a ocupat ACS Budo Gym Moineşti, în colaborare cu Federaţia Română de Karate Kyokushin.

Concursul a fost la doar a doua ediţie, după  ce prima s-a consumat în anul 2020. Înscrierile au fost deschise participării tuturor cluburilor de arte marţiale din România care luptă în sistem full contact.

Nu mai puţin de 385 de sportivi de la 23 de cluburi din România şi două din Republica Moldova au fost prezenţi la concursul de la Moineşti.

Şi judeţul Sălaj a fost reprezentat la această competiţie de către karateka de la CS Murmidon Zalău.

Doi sportivi de la clubul sălăjean au reuşit să urce pe podium, spre satisfacţia antrenorului Călin Domşa. Astfel, Irina Albert a reuşit să obţină medalia de argint în proba de kata. La rândul său, Elis Achim a obţinut bronzul în proba de kumite.

“Felicitări celor două reprezentante ale clubului nostru, Irina Albert şi Achim Elis, pentru rezultatele deosebite obţinute la competiţia de Karate Kyokushin de la Moineşti – Bacău din acest week-end”, a spus antrenorul Călin Domşa, la finalul competiţiei.

You may also like

Leave a Comment