Karateka din Jibou şi Hida de la CS Terra Kid au urcat pe podium la Cupa Moş Crăciun de la Brăila

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 94 views
A+A-
Reset

CS Terra Kid Zalău este unul dintre cluburile de succes ale judeţului Sălaj care an de an se menţine în topul artelor marţiale. Clubul condus de Remus Cliţan şi-a deschis secţii şi la Jibou sau Hida pentru ca şi copiii din zonele respective să aibă un acces mai facil la sport, în speţă la karate tradiţional.

Sportivii celor două secţii s-au pregătit intens la antrenamente, iar în acest an au participat la primele lor competiţii de anvergură, după cum ne-a informat Remus Cliţan – preşedintele clubului.

TokonDojo Brăila a organizat ediţia a III-a a Cupei “Moş Crăciun” şi a Memorialului Dan Stuparu, cel ce a fost prăintele Karateului Tradiţional în România. Competiţia desfăşurată la Brăila s-a bucurat de o prezenţă numeroasă,

La start s-au aflat şi sportivii secţiilor din Jibou şi Hida ale Clubului Sportiv Terra Kid, aceştia având o comportare deosebită, reuşind mai multe clasări pe podium.

Emma Maria Bîrsan a reuşit să obţină medalia de aur la kata individual (copii 3), fiind singura medaliată cu aur de la Terra Kid, la această competiţie.

Adrian Mândruţ a reuşit să obţină medalia de argint la kata individual.

Damian Solomonean a luat medalia de bronz la kata individual (copii 3), în timp ce Medeea Rus a obţinut bronzul la kata echipe (copii 2). Bronz a obţinut şi Irina Naghi la kata individual şi kata echipe (copii 2), iar medaliată cu bronz a fost şi Gianina Ianchiş la kata echipe.

Diana Gruşea şi Rodica Cascai au obţinut bronzul la kata echipe şi medaliar cu bronz a fost şi Petruţ Ştefan, tot la kata echipe.

“Sportivii legitimaţi la Terra Kid au avut un parcurs minunat, aceştia fiind la primele competiţii majore de acest nivel. Felicitări sportivilor, antrenorilor, părinţilor şi tuturor celor care au putut face această acţiune sportivă o reuşită. Mulţumesc lui sensei 3 dan Duţă Cristian pentru grija ce ne-o poartă şi ajutorul acordat”, ne-a declarat Remus Cliţan.

You may also like

Leave a Comment