Karateka de la SCM Zalău, pe podium la Campionatul Naţional

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 58 views
A+A-
Reset

Echipa de cadeţi formată de George Pup, David Matyas şi Luca Tămaş a obţinut locul 3 la kata. Tot pe locul 3 s-a clasat şi echipa formată de Brigitta Balagyan şi George Gavriluţ la fuku-go


La finele săptămânii trecute a avut loc Finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional la cadeţi, juniori, tineret şi seniorii. Ediţia a XXXII-a a fost organizată în Sala Polivalentă din Iaşi ACS Olympic Iaşi sub egida Federaţei Române de Karate Tradiţional, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Iaşi şi Agenţia Naţională pentru Sport. A fost o ediţie cu un invitat special, iar la competiţia desfăşurată în perioada 29 septembrie – 1 octombrie a fost prezent şi Sensei Eligio Contarelli 8 Dan.

La startul celei mai puternice competiţii de pe plan intern s-au calificat mai mulţi sportivi de la Terra Kid şi SCM Zalău.

De la SCM Zalău, cele mai bune rezultate au fost obţinute de echipa de cadeţi formată de George Pup, David Matyas şi Luca Tămaş care a obţinut locul 3 la kata.

Tot locul 3 a fost obţinut şi de Brigitta Balagyan şi George Gavriluţ la fuku-go (tineret). Cei doi au făcut echipă şi la enbu mixt, acolo unde s-au clasat pe locul 4.

Pentru această competiţie, 7 sportivi de la SCM Zalău s-au calificat în Finală. Este vorba de George Pup, David Matyas, Alexandru Breazdău, Adrian Pop, George Gavriluţ, Luca Tămaş şi Brigitta Balagyan.

You may also like

Leave a Comment