Responsive Menu
Add more content here...


Karateka Ana Popescu rămâne în top şi pe timp de pandemie. “Vreau să fiu cel mai bun sportiv din Sălaj!”

by Călin ONICAŞ
0 comment 37 views
A+A-
Reset

Sportiva de la CS Terra Kid Zalău, cunoscută şi după participarea cu succes la show-ul Exatlon de la Kandal D, a cucerit în 2020 patru medalii prin care karateka şi-a făcut loc pe podiumul celor mai buni sportivi ai anului în probele neolimpice. Deşi ne aflăm pandemie, sportiva se pregăteşte intens pentru noul sezon competiţional, la finalul căruia vrea să ajungă pe primul loc în clasamentul celor mai buni sportivi în probele neolimpice

Prin anul 2017, la CS Terra Kid Zalău au avut loc modificări importante. La nivel de lot s-a schimbat garda, iar preşedintele Remus Cliţan a făcut sacrificii ca în club să ajungă sportivi de mare valoare. Practic, la Zalău au ajuns karateka cu experienţă din toată ţara.

Printre cei aproape 10 sportivi nou legitimaţi s-a aflat şi Ana Mihaela Popescu (n. 6 Aprilie 1999). Sportiva originară din capitală a pus umărul la realizarea unor rezultate notabile, atât în plan intern – Campionatele Naţionale şi Cupa României, cât şi în plan internaţional – Campionate Europene şi Mondiale.

Performanţele realizate au dus-o pe Ana Popescu an de an în clasamentul celor mai buni sportivi ai Sălajului, în probele neolimpice. Şi în 2020 – anul pandemiei, valoroasa karateka a fost una dintre remarcaţii sportului sălăjean, clasându-se pe locul 2 în topul celor mai buni sportivi din probele neolimpice, după culturistul Elias Rad (CS Alfa Zalău).

Karateka de la CS Terra Kid  are vise frumoase şi pentru anul 2021, atât în plan sportiv, cât şi în plan personal.

“Mă pregătesc intens pentru noul sezon competiţional, care sper să înceapă. Tot în acest am, mă concentrez şi pentru examenul de licenţă de la Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport. Mă bucur că am rămas în top, iar pentru acest an să fiu pe primul loc!”, a precizat Ana Popescu, cea care practică artele marţiale de 15 ani.

“Pentru mine, anul 2020 a fost unul foarte bun şi foarte productiv, atât din punct de vedere sportiv, cât şi profesional. Chiar dacă pandemia ne-a închis accesul în săli pentru o perioadă de timp şi s-au interzis concursuri, nu m-am oprit din a mă antrena şi a învăţa! Cu bune, cu rele, am trecut bine şi mă bucur tare mult de acest lucru. Altfel spus, în anul 2020, anul în care am debutat în competiţiile de seniori, am avut un singur concurs, în care am câştigat patru titluri naţionale. Totodată, am reuşit să cuceresc împreună cu CS Terra Kis Zalău  trofeul Cupei României pentru a patra oară! Toate au fost performanţe care m-au motivat şi care m-au făcut să realizez că asta poate fi doar începutul la ce va urma în cariera mea!”, a spus Ana Popescu pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Mai multe pe acest subiect în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 27 ianuarie.

You may also like

Leave a Comment