Responsive Menu
Add more content here...


Juniorii de la CS Barcău Nuşfalău întâlnesc Voinţa Cetate în meciurile de baraj

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Campioana Sălajului la juniorii din Liga a IV-a va încerca să se califice la turneul zonal, însă pentru a reuşi acest lucru trebui să treacă de campioana judeţului Bistriţa-Năsăud. Meciul tur este programat joi, în deplasare, iar returul are loc sâmbătă, de la ora 17.30, la Nuşfalău


Şi în acest sezon, CS Barcău Nuşfalău a făcut legea la juniorii din Liga a IV-a şi a câştigat al nouălea titlul din ultimii 11 ani. De data aceasta, elevii lui Adrian Damian şi Ciprian Grecu s-au impus de o maniercă categorică şi practic nu au avut adversară care să le pună probleme.

Formaţia de pe Valea Barcăului are 25 de victorii din tot atâtea meciuri, 174 de goluri marcate şi doar 8 primite, dar acum se pregăteşte pentru cele mai importante meciuri din acest sezon. Este vorba de jocurile de baraj pentru calificarea la turneul zonal, unde campioana Sălajului se va duela cu reprezentanta judeţului Bistriţa-Năsăud – Voinţa Cetate.

Dacă în campionatul din Sălaj, CS Barcău a defilat şi a avut doar victorii, în Liga a IV-a de juniori din Bistriţa-Năsăud, Voinţa Cetate a înregistrat 25 de victorii, o remiză şi o singură înfrângere, terminând campionatul în faţa celor de la Minerul Rodna.

Voinţa Cetate este o necunoscută pentru sălăjeni, dar antrenorul Adrian Damian are încredere că echipa poate face o figură frumoasă în această “dublă” manşă şi chiar să obţină calificarea în faza următoare a campionatului. Meciul tur dintre cele două combatante are loc joi, de la ora 17.30, pe terenul celor de la Voinţa Cetate, iar partida retur se va disputa sâmbătă, de la ora 17.30, la Nuşfalău.

“Nu avem cunoştinţe despre adversară, dar dacă au câştigat campionatul în judeţul Bistriţa-Năsăud, înseamnă că Voinţa Cetate este o echipă bună. Nu putem spune că avem un avantaj că vom juca meciul retur la Nuşfalău, fiindcă nu se ţine cont de golurile marcate. Am avut un parcurs bun în campionatul judeţean, doar cu victorii şi suntem încrezători.Eu cred că şansele sunt egale înaintea primului meci. Avem o echipă bună şi doar trei juniori sunt din 1999, iar restul vor putea juca la juniori şi din sezonul următor. Noi încercăm să obţinem un rezultat bun în deplasare şi să avem şanse înaintea meciului de la Nuşfalău, deşi este un dezvantaj faptul că între cele două jocuri este doar o zi liberă. Este o deplasare lungă şi sper ca jucătorii să se poată recupera cât mai bine pentru meciul retur”, ne-a declarat antrenorul Adrian Damian.

CS Barcău Nuşfalău a mai întâlnit o reprezentantă a judeţului Bistriţa-Năsăud, în anul 2015, când tot la acest baraj a trecut cu o “dublă” victorie de FC Bistriţa, 2 – 0 şi 7 – 1. Anul trecut, campioana Sălajului a pierdut barajul cu Victoria Carei. După 0 – 0 în deplasare, CS Barcău a fost învinsă pe teren propriu cu 5 – 1.

You may also like

Leave a Comment