Responsive Menu
Add more content here...


Juniorii B de la Atletic Zalău au bifat a cincea victorie

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 28 views
A+A-
Reset

Elevii lui Alexandru Pop au câştigat categoric în deplasarea de la Sighetu Marmaţiei, cu 7 – 0 şi după a cincea victorie din acest campionat au rămas pe locul 6


Nu doar meciul de juniori A dintre CIL Sighetu Marmaţiei a fost dezechilibrat ci şi la juniori B, unde formaţia zălăuană a câştigat tot la scor. Chiar şi fără patru titulari şi cu un lot restrâns, gruparea antrenată de Alexandru Pop a dominat tot jocul şi a deschis scorul în primul sfert de oră prin Marius Muntean.

Tot în prima repriză a mai marcat de două ori Ionuţ Şandor, iar la vestiare s-a intrat cu 0 – 3.

Între cele două echipa s-a văzut o diferenţă şi mai mare de valoare în partea secundă, când gruparea de sub Meseş a mai marcat de patru ori şi a obţinut cea mai clară victorie din acest sezon.

A fost al cincilea succes din această fază a campionatului, dar zălăuanii rămân pe locul 6 cu 16 puncte acumulate.

“A fost un meci pe care l-am dominat în totalitate chiar dacă ne-au lipsit patru titulari. Chiar dacă am întâlnit un adversar mai slab, jucătorii au tratat acest meci cu seriozitate. Acum sperăm să continuă evoluţia bună şi în meciul următor”, ne-a declarat Alexandru Pop.

În etapa următoare, CS Atletic va juca sâmbătă pe teren propriu cu Minaur Baia Mare, ocupanta poziţiei secunde, care se află la egalitate de puncte cu liderul LPS Satu Mare.

Rezultatele complete, clasament şi programul etapei următore, în ziarul Sportul Sălăjean.


CIL Sighetu Marmaţiei – Atletic Zalău 0 – 7 (0 – 3)

Au marcat: Marius Muntean (3), Ionuţ Şandor (3) şi Futo Kevin

CS Atletic: Andrei Gog – Leonard Mureşan, Flaviu Coşar, Andrei Ştirb, Florin Brumar, Marius Muntean, Bogdan Forna, Futo Kewin, Bogdan Olariu, Ionuţ Şandor şi Raul Colcer. A mai evoluat: Tudor Vlasim. Antrenor: Alexandru Pop


 

You may also like

Leave a Comment