Judoka András Illyés – medalie de argint la un puternic turneu internaţional la Arad

by Lucy Kallo
0 comment 56 views
A+A-
Reset

Talentatul judoka de la SCM Zalău s-a clasat pe locul 2 la Memorialul “Mihai Botez” de la Arad, după ce acum două săptămâni, elevul lui Ionuţ Cuibuş şi Valer Tout s-a impus la Cupa “UNIO” ( categoria Under 14), un alt turneu internaţional ce a avut loc la Satu Mare

La finalul săptămânii trecute, la Arad a avut loc Memorialul “Mihai Botez” la judo, la categoriile de vârstă U12, U14, U16 şi U18, atât la feminin, cât şi la masculin. La puternicul turneu internaţional organizat în cadrul evenimentului Ziua Judo-ului Arădean, au participat 357 de sportivi, de la 39 de cluburi din 14 ţări!

La acest turneu internaţional au participat sportivi de performanţă din Ungaria, Serbia, Slovacia, Slovenia, Polonia, Moldova, Cehia, Bosnia, Muntenegru, Bulgaria, Croaţia, Austria, Germania şi România.

Printre sutele de participanţi la start s-au aflat şi judokanii de la SCM Zalău cu un lot de 7 sportivi, dintre care 6 băieţi şi o fată.

Judokanii au fost pregătiţi de antrenorul Ionuţ Ciubuş. Acesta a fost ajutat la Arad de Cristian Goron, împreună cu care, în luna noiembrie, a cucerit titlul de campion naţional în proba de KIME NO KATA.

Şi de data aceasta sportivii de la SCM Zalău au avut o prestaţie meritorie. La fel ca şi la turneul internaţional de la Satu Mare din luna noiembrie a strălucit puştiul András Illyés. Dacă la Cupa “UNIO” a cucerit medalia de aur, elevul lui Ionuţ Cuibuş şi Valer Tout a rămas în top şi la Arad unde s-a clasat pe locul 2 la categoria Under 14, cucerind medalia de argint.

Mai multe detalii pe acest subiect în ediţia ziarului Sportul Sălăjean din 14 decembrie 2022.

You may also like

Leave a Comment