Responsive Menu
Add more content here...


Judecătoria Șimleu Silvaniei are un sediu provizoriu, în care va funcționa pe durata rabilitării sediului de lângă Parc

Din fondurile asigurate de Ministerul Justiției, conducerea actuală Tribunalului Sălaj a reușit într-un timp relativ scurt să deruleze o procedură de închiriere a unui sediu, în care Judecătoria Simleu Silvaniei va funcționa până la reabilitare, sediu care să asigure condiţii decente pentru personal, avocaţi și justiţiabili

by Mihai POP
0 comment 73 views
A+A-
Reset

Secretarul de stat Bogdan Ilea, a anunțat că din fondurile asigurate prin bugetul Ministerului Justiției a reușit să asigure mutarea provizorie a Judecătoriei Șimleu Silvaniei într-un sediu închiriat, în care va funcționa pe durata desfășurării proiectului de reabilitare a sediului de lângă parc.

Clădirea în care se afla sediul Judecătoriei Șimleu Silvaniei este o clădire istorică reprezentativă pentru orașul de la poalele Măgurii.

În trecut, clădirea a găzduit sediul unei filiale a Băncii Naționale a României, însă treptat și-a pierdut din farmecul pe care îl avea odinioară, datorită carențelor de administrare și unor lucrări abandonate, aceasta a ajuns pe punctul de a deveni o ruină.

Odată cu reabilitarea Judecătoriei Șimleu Silvaniei, vor începe şi lucrările de extindere şi reabilitare termică a sediului Tribunalului Sălaj.

Din fondurile asigurate prin bugetul Ministerului Justiției am reușit să asigurăm mutarea provizorie a Judecătoriei Șimleu Silvaniei într-un sediu închiriat, în care va funcționa pe durata desfășurării proiectului de reabilitare a sediului de lângă parc. Așa cum știți, sediul Judecătoriei Șimleu Silvaniei de lângă parc va fi reabilitat printr-un împrumut de la Banca mondială, iar procesul de reabilitare, care presupune proiectarea și execuția efectivă a lucrării va dura aproximativ patru ani. Întrucât clădirea nu mai era sigură, la nivelul conducerii Tribunalul Sălaj și cu fonduri asigurate de Ministerul justiției, a fost identificată aceasta solutie, transmite secretarul de stat Bogdan Ilea.

You may also like

Leave a Comment