Responsive Menu
Add more content here...


Jibouanul David Noțigan, convocat din nou la Naționala de tineret! România pregăteşte Europenele din Slovenia

by Călin ONICAŞ
0 comment 1,K views
A+A-
Reset

“Tricolorii” s-au reunit pentru o pregătire centralizată în vederea turneului final al Campionatului European ce va avea loc în luna iulie

David Noţigan poate face marele pas de la promisiune la certitudine. În ultima perioadă, talentatul handbalist din Jibou a avut un progres important. S-a transferat de la CSS 2 Baia Mare la Universitatea Cluj, ajungând în Liga Zimbrilor.

Mai apoi, în iarnă a făcut pasul spre Naţionala de tineret, după ce el fusese convocat de mai multe ori şi la loturile naţionale de cadeţi şi juniori.

În decembrie, a cucerit Trofeul “Carpaţi” de la Baia Mare în tricoul Naţionalei mici, ocazie cu care a bifat şi primele goluri pentru România.

Se pare că prestaţiile sale au confirmat şi au îndeplinit cerinţele staff-ului Naţionalei, astfel că sălăjeanul nostru a fost convocat din nou în lotul României. “Tricolorii” mici au început pregătirile pentru turneul final al Campionatului European de tineret, ce va avea loc în Slovenia, în perioada 7 – 21 iulie.

Handbaliştii au avut o primă pregătire centralizată la Sighişioara, după care Naţionala de tineret va ajunge la Vaslui, acolo unde va participa – în perioada 27 – 29 iunie – şi la Trofeul “Carpaţi”.

Din Moldova, “tricolorii” vor ajunge la Făgăraş, unde va avea loc o ultimă pregătire centralizată de cinci zile, după care România va pleca spre Celje, acolo unde se va desfăşura turneul final al Campionatului European.

În acest moment, selecţionerul are la dispoziţie 20 de jucători, însă doar 18 vor face parte din lotul national pentru Slovenia. Sperăm că între aceştia se va afla şi jibouanul David Noţigan!

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean. 

You may also like

Leave a Comment