Jibouanul Augustin Chiş luptă într-o gală puternică de kickboxing profesionist la Alba Iulia

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 94 views
A+A-
Reset

Alba Iulia se pregăteşte de o gală incendiară de kickboxing profesionist, în ring urmând să intre unii dintre cei mai buni luptători din ţară, grei precum Marius Munteanu, Sebastian Lutaniuc sau Anghel Cardoş. Gala Cezar Fighting Championship este organizată de maestrul Paul Florean şi Alin Moldovan de la Cezar Pro Fight, iar printre participanţi se află şi un sportiv de la SCO Jibou, este vorba despre Augustin Chiş.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 16 decembrie, la Pavilionul Allegria.

Cu o zi înainte, de la ora 19.00 va avea loc şi cântarul oficial, la Carolina Mall, cel mai mare centru comercial din judeţul Alba, inaugurat la finele lunii august în acest an.

Sportivul din Jibou se pregăteşte alături de Alex Bîgi şi merge la Alba Iulia cu gânduri mari, chiar dacă are în faţă un adversar dificil şi cu ceva experienţă în plus în acest sport de contact, Luca Chermeş.

De Luca ne amintim de la gala UFT 10, din Satu Mare, când a luptat într-o piramidă de 4, câştigată de David Anton – sălăjeanul devenind în premieră campion în kickboxing la acea vreme.

Revenind la competiţia de la Alba Iulia, duelul dintre Augustin Chiş şi Luca Chermeş va avea loc la categoria 85 de kilograme.

You may also like

Leave a Comment