Responsive Menu
Add more content here...


Jandarmii Alex Bîgi şi David Anton, victorioşi la o gală de kickboxing

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 76 views
A+A-
Reset

Cei doi membri ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj şi reprezentanţii Clubului Sportiv Pro Gym Zalău au impresionat la Rodna, de unde s-au întors cu trofeele aferente primului loc. Mai mult, David Anton a reuşit să câştige meciul său prin KO în repriza a III-a


Vali Bodea este un om cu suflet mare. Fostul campion mondial la K1 are clubul propriu în judeţul Bistriţa Năsăud şi în fiecare an se ocupă de organizarea unor gale de kickboxing la Rodna, de cele mai multe ori, aceste gale fiind organizate în scop caritabil, sub denumirea “Fight for Glory”.

La finele săptămânii trecute a avut loc ediţia a VII-a, competiţia desfăşurându-se în sala de sport din Rodna. Şi de această dată, competiţia a stârnit interesul luptătorilor, astfel că la gală au fost prezenţi nu mai puţin de 90 de sportivi, de la 24 de cluburi din toată ţară, fete şi băieţi cu vârste cuprinse între 7 şi 25 de ani. În total, gala “Fight for Glory” a programat 45 de meciuri la care au asistat peste 300 de persoane.

La ediţia a VII-a au fost prezenţi şi patru sălăjeni. Este vorba despre Marius Pop (81 kg), Ciprian Petrean (83 kg), David Anton (86 kg) şi Alex Bîgi (+93 kg). Toţi cei patru au reprezentat Clubul Sportiv Pro Gym Zalău, acolo unde se pregătesc sub îndrumarea maestrului Laurenţiu Lăpuşte.

Din păcate, în ciuda unor meciuri bune, în faţa unor adversari puternci, chiar campioni naţionali, Marius Pop şi Ciprian Petrean au pierdut la puncte. Alta a fost situaţia în cazul celorlalţi doi sportivi din judeţul nostru. Astfel, David Anton a făcut spectacol şi şi-a făcut KO adversarul în runda a III-a, în timp ce Alex Bîgi a avut câştig de cauză la puncte în faţa unui sportiv din Bistriţa-Năsăud şi astfel  a bifat a doua victorie pentru CS Pro Gym Zalău în cadrul ediţiei a VII-a a galei “Fight for Glory”.

Să spunem că cei doi câştigători fac parte din Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Sălaj. Alexandru Bîgi este plutonier major, în timp ce David Anton se află în practică la IJJ Sălaj.  “A fost o gală reuşită şi mă bucur că am reuşit să câştig. Noi o să ne pregătim în continuare şi vom mai participa la competiţii de acest gen”, ne-a spus Alexandru Bîgi.

De menţionat este faptul că Bîgi a participat şi în urmă cu patru luni la ediţia de anul trecut la “Fight for Glory”, când de asemenea a câştigat, după ce l-a făcut KO pe Suhard Leonard de la Sit Expert Pro Baia Mare.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 17 aprilie.

You may also like

Leave a Comment