Responsive Menu
Add more content here...


Jaf ca-n filme. Un bărbat mascat a prădat o sală de păcănele din Zalău

by Călin ONICAŞ
0 comment 1.6K views
A+A-
Reset

Înarmat cu un cuţit, tâlharul a ameninţat angajata localului cu jocuri de noroc şi a sustras peste 21.000 de lei


Un nou caz de tâlhărie îngrozeşte urbea de la poalele Meseşului. Astfel, în dimineaţa zilei de 24 ianuarie, undeva după ora 5.00, un bărbat mascat a intrat într-un local de jocuri de noroc chiar din centrul oraşului şi a ameninţat personalul localului.

Înarmat cu un cuţit, tâlharul a ameninţat singura angajată prezentă în incintă cu acte de violenţă – este vorba despre femeia de serviciu, solicitând banii din încasări. După ce a sustras suma de 21.188 lei, bărbatul a părăsit localul din zona Perla şi s-a făcut nevăzut!

La ora 5.21, poliţia a fost sesizată despre comiterea furtului, dar cel puţin deocamdată făptaşul a rămas neidentificat.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de tâlhărie calificată. Continuă, însă, cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău.

Acest jaf vine după ce la finalul anului în Sălaj au mai avut două spargeri de proporţii. Este vorba despre cel de la firma TransBitum din Ip, unde hoţii au sustras 1,4 milioane de lei şi despre jaful de la depozitul Duo Select din Zalău, acolo unde hoţii au încărcat 430 de baxuri de ţigări în două dubiţe de transprot şi au furat din seif 23.000 de euro şi 50.000 de lei!
Din fericire, făptaşii acestor două jafuri au fost găsiţi.

You may also like

Leave a Comment