Responsive Menu
Add more content here...


Ionuţ Gog şi Daniel Miron au câştigat alte două trofee la oină

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 30 views
A+A-
Reset

După ce au cucerit Cupa Regelui alături de echipa lor, cei doi sălăjeni au contribuit la triumful celor de la Frontiera Tomis Constanţa atât în Cupa României, cât şi în Campionatul Naţional de oină pe plajă


În ediţia precedentă a ziarului nostru vă prezentam povestea celor doi tineri din comuna Dragu care fac performanţă în sportul naţional al României – OINA. Daniel Miron şi Ionuţ Gog – ambii legitimaţi la Frontiera Tomis Constanţa erau proaspăt câştigători de Cupa Regelui, cel mai râvnit trofeu din competiţiile interne.

La doar o săptămână distanţă de la acel triumf, cei doi sălăjeni şi-au ajutat echipa să câştige alte două trofee.

Astfel, alături de Frontiera Tomis Constanţa, Daniel Miron şi Ionuţ Gog au cucerit şi trofeul Cupei României, dar şi şi trofeul Campionatului Naţional de Oină pe plajă.

Sâmbătă, 10 iulie, la Cumpăna a avut loc Cupa României, competiţie ce a adunat la start 6 echipe ce au fost împărţite în două grupe, Frontiera şi Biruinţa Gherăieşti fiind echipele calificate în marea finală.

Astfel, cele două formaţii se duelau din nou cu trofeul pe masă, aşa cum s-a întâmplat şi la Cupa Regelui.

Deznodământul a fost acelaşi, echipa din Constanţa reuşind să se impună cu 14 – 11. CS Olteni a completat podiumul, după o finală cu Stejarul Pârcovaci.

La o zi distanţă, duminică, 11 iulie, Federaţia Română de Oină a organizat Campionatul Naţional de Oină pe plajă, competiţia în care au fost angrenat 5 echipe. 

La acest turneu s-a optat pentru un sistem fiecare cu fiecare, pentru ca la finală, aceleaşi Frontiera Tomis Constanţa şi Biruinţa Gherăeşti să-şi dispute finala cu trofeul pe masă.

La fel ca în precedentele două finale, Frontiera nu a stat la discuţii, fiind echipa mult mai exactă. Constănţenii au reuşit să se impună în cele din urmă cu 11 la 3. Podiumul Naţionalele pe plajă a fost completat de Energia Rîmnicelu.

You may also like

Leave a Comment