Connect with us

JUDO

Ionuţ Cuibuş şi Dorin Roman de la SCM Zalău, campioni naţionali la judo

Cei doi sportivi de la SCM Zalău au reuşit să obţină medaliile de aur în proba de kata la Campionatul Naţional desfăşurat zilele trecute, în Poiana Braşov


La finele săptămânii trecute, în perioada 9 – 12 noiembrie, la Poiana Braşov a avut loc Campionatul Naţional de Judo – kata. La start s-au aflat cei mai buni sportivi din ţară, prezenţa fiind una numeroasă în sala Ruia din Poiana Braşov. La start s-au aflat şi doi sportivi de la SCM Zalău, ambii concurând la categoria de vârstă seniori. Este vorba despre Ionuţ Cuibuş, campionul din ultimii doi ani şi cel care este şi antrenorul secţiei de judo de la SCM Zalău şi Dorin Roman.

Ambii au avut prestaţii deosebite şi la finalul competiţiei au reuşit să devină campioni naţionali. Pentru Cuibuş este al treilea titlu consecutiv, în timp ce Dorin Roman a câştigat acest titlu în premieră.

“Mă bucur că se aude de judo în Zalău, acest sport minunat şi olimpic. Mă bucur că am reuşit acest rezultat şi vreau să cred că sunt un exemplu pentru ceilalţi”, a declarat Ionuţ Cuibuş, pentru ziarul Sportul Sălăjean.

“Rezultatele mărețe continuă pentru SCM Zalău. Weekend-ul trecut s-a desfășurat în Poiana Brașov Campionatul Național de Judo-Kata, competiție la care cei doi sportivi ai noștri, Ionuț Cuibuș și Dorin Roman au fost la înălțime.

Ionuț Cuibuș care este și unul dintre cei doi sensei ai secției de judo a reușit să devină pentru a treia oară consecutiv, campion național la seniori.

Dacă în anii 2021 și 2022, Ionuț Cuibuș a format echipă cu Cristian Goron, la titlul cucerit săptămâna trecută, Cuibuș a participat alături de Dorin Roman.

Ionuț Cuibuș practică judo de peste 15 ani, iar timp de trei ani a practicat acest sport în Franța”, se arată şi într-un comunicat emis de Sport Club Municipal Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUDO