Responsive Menu
Add more content here...


Ioan Roşan, invitat la un eveniment de gală în Oradea pentru a vorbi despre bunele practici în administraţia inteligentă

În calitate de preşedinte al filialei Sălaj a Asociaţiei Comunelor din României, primarul comunei Valcău de Jos va fi speaker la Forumul Comunităţilor Inteligente, unde va lua cuvântul alături de Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, parlamentari sau profesori universitari

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 264 views
A+A-
Reset

Ioan Roşan este primarul care de-a lungul anilor a reuşit, prin investiţiile sale, să crească nivelul de trai din comuna Valcău de Jos. A dat dovadă de pricepere şi mai mereu a ştiut programele de finanţare şi a profitat din plin de ele. Dovada cea mai recentă este faptul că Valcău de Jos este prima comună din Sălaj care a reuşit să construiască un parc fotovoltaic, finanţarea fiind obţinută pe POIM.

Pentru priceperea sa, a fost ales şi preşedinte al Asociaţiei Comunelor din România, filiala Sălaj. Pe lângă treburile administrative, Roşan oferă şi consultanţă cetăţenilor care îşi doresc să acceseze fonduri europene şi, când este solicitat, ajută cu un sfat şi alţi colegi primari şi la final de săptămână are şansa de a împărtăşi din experienţa sa şi altor persoane.

În perioada 18 – 20 aprilie, Ioan Roşan va participa, la Oradea, la Forumul Comunităţilor Inteligente, eveniment ce în acest an a ajuns la ediţia a VII-a.

Scopul evenimentului este de a face schimb de experienţă în privinţa dezvoltării unei comunităţi inteligente prin conlucrarea dintre administraţia publică, companii, instituţii de educaţie şi organizaţii neguvernamentale şi printr-o bună comunicare cu cetăţenii.

Vor participa la eveniment, printre alţii, Ilie Bolojan – preşedintele Consiliului Judeţean Bihor sau Florin Birta – primarul municipiului Oradea.

Evenimentul se adresează tuturor tipurilor de UAT: comună, oraș, municipiu și județ. Sunt așteptați să participe reprezentanți din partea autorităților publice locale și centrale, reprezentanți din partea instituțiilor de învățământ gimnazial, liceal, profesional și tehnic, dual, universitar, companii, ONG-uri, experți independenți. La finalul evenimentului se vor acorda diplome de participare.

Se vor discuta teme diverse, iar Ioan Roşan va împărtăşi din experienţa sa cu cei prezenţi. Chiar azi, primarul comunei Valcău de Jos, secretar al Regiunii de dezvoltare Nord-Vest şi preşedintele filialei Sălaj a Asociaţiei Comunelor din România va vorbi despre bunele practici în administraţia inteligentă.

You may also like

Leave a Comment