Responsive Menu
Add more content here...


Ioan Roşan, după evenimentul de la Oradea: “Am vorbit publicului despre bunele practici în administraţia publică locală”

Preşedintele Asociaţiei Comunelor din România, filiala Sălaj, a fost invitat la Forumul Comunităţilor Inteligente, un eveniment ce s-a desfăşurat la Oradea, unde a vorbit despre bunele practici în administraţia locală

by Mihai POP
0 comment 197 views
A+A-
Reset

În perioada 18 – 20 aprilie, primarul Ioan Roşan a participat, la Oradea, la Forumul Comunităţilor Inteligente, eveniment ce în acest an a ajuns la ediţia a VII-a. Scopul evenimentului a fost un schimb de experienţă în privinţa dezvoltării unei comunităţi inteligente prin conlucrarea dintre administraţia publică, companii, instituţii de educaţie şi organizaţii neguvernamentale şi printr-o bună comunicare cu cetăţenii.

Prezent în calitate de preşedinte al filialei Sălaj al Asociaţiei Comunelor din România, Ioan Roşan, totodată primar al comunei Valcău de Jos, a vorbit publicului prezent despre bunele practici din administraţia locală.

 

“Am participat în calitate de reprezentant al Asociației Comunelor din România, la Forumul Comunităților Inteligente, organizat în perioada 18 – 20 aprilie, la Primăria Oradea, unde am vorbit publicului despre bunele practici în administrația publică locală, alături de nume importante în regiune, precum, Florin Birta – primarul Mun. Oradea, senatori, deputați, secretari de stat, colegi primari din mai multe județe ale țării, directori de instituții, profesori, etc. Scopul evenimentului este de a face schimb de experiență în privința dezvoltării unei comunități inteligente prin conlucrarea dintre administrația publică, companii, instituții de educație și organizații neguvernamentale și printr-o bună comunicare cu cetățenii”, spune Ioan Roşan.

În a doua zi, primarul Ioan Roşan a vorbit studenţilor de la Universitatea din Oradea, despre relaţia administraţie publică locală şi şcoală, impactul digitalizării în şcoli, alături de profesori universitari, primari, reprezentanţi din partea instituţiilor de învăţământ gimnazial, liceal, profesional şi tehnic, dual, companii, ONG-uri, experţi independenţi.

Discuţiile au fost moderate de Violeta Vijulie, cadru didactic asociat Universităţii Babeş-Bolyai.

You may also like

Leave a Comment