Responsive Menu
Add more content here...


Ioan Onicaş: ”Vom găsi soluţii, astfel încât clasamentul final al competiţiilor de minifotbal să fie stabilit pe cele mai obiective criterii”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 28 views
A+A-
Reset

Preşedintele Federaţiei de Minifotbal din România i-a asigurat pe cei implicaţi în fenomen că toate campionatele se vor relua după ridicarea stării de urgenţă din ţară. În ce priveşte modalitatea de continuare a competiţiilor, organizatorii vor căuta soluţiile cele mai bune pentru a nu avantaja sau dezavantaja nicio echipă


Sportul este pe locul 2 în aceste momente în care România este cuprinsă de pandemia de coronavirus. Toate competiţiile sunt suspendate şi orice activitate sportivă va fi interzisă până când în ţară este stare de urgenţă. Altfel spus, cei implicaţi în fenomenul sportiv mai au ce aştepta până să revină la treabă, cel puţin până pe 15 mai.

Şi la competiţiile de minifotbal apar acum fel şi fel de scenarii pentru terminarea campionatelor judeţene, însă în momentul de faţă nu se poate spune un lucru cu exactitate. În ce priveşte competiţiile organizate la Bazele Sportive Onix, organizatorii anunţă că vor lua cele mai bune soluţii.

”Totul va depinde de momentul în care trebuie să reluăm activitatea şi momentul în care trebuie să finalizăm competiţia. Vom găsi soluţii, astfel încât clasamentul final să fie stabilit pe cele mai obiective criterii, încât să nu avantajăm sau să dezavantajăm pe cineva. Deocamdată, nimeni nu poate da termene exacte. Noi la minifotbal avem suspendate toate activităţile până în 16 aprilie, dar având în vedere că starea de urgenţă s-a prelungit, automat şi la competiţiile noastre se va prelungi starea de suspendare”, ne-a declarat Ioan Onicaş, preşedintele Federaţiei de Minifotbal din România.

 

You may also like

Leave a Comment