Responsive Menu
Add more content here...


Ioan Onicaş, preşedinte FMR: “Sălajul a rămas în topul celor mai puternice campionate de minifotbal din România”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 25 views
A+A-
Reset

Conducătorul minifotbalului românesc a ţinut să felicite Autovip Garden şi Dia Guard Divino, care au fost prezente la turneul celor mai bune 20 de echipe din ţară. Preşedintele FMR consideră că prin rezultatele obţinute la Campionatul de la Oradea de cele două grupări s-a demonstrat că Sălajul are în contiuare o competiţie puternică


Pentru al doilea an la rând, Sălajul a trimis două echipe la Campionatul Naţional de minifotbal. Autovip Garden şi Dia Guard Divino şi-au asigurat locul la turneul celor mai bune 20 de echipe din ţară, după ce s-au clasat în primele 5 locuri la Campionatul Regional de la Floreşti.

Şi la turneul de la Oradea, Sălajul a fost reprezentat cu cinste. Dia Guard Divino a ajuns până în sferturile de finală, unde a fost învinsă de Luxury Bucureşti, dar a terminat competiţia în primele opt locuri. Autovip Garden a avut parte de o grupă infernală şi a terminat competiţie cu o victorie de palmares, în faţa deţinătoarei Ligii Campionilor, MAV Sports Timişoara.

Ambele grupări au fost felicitate de Ioan Onicaş – preşedintele FMR, care consideră că prin rezultatele obţinute de cele două formaţii, Sălajul a rămas în topul celor mai puternice campionate din ţară.

Cea de a 13-a ediţie a Campionatului National a scos la rampă o echipă foarte bine pregatită pe toate planurile  – Nova Vita Târgu Mureş, o câştigătoare surprinzătoare dar meritată. Chiar dacă mureşenii s-au aflat la prima lor participare la CN, prin modul de abordare şi prin jocul prestat şi-au adjudecat pe merit cel mai important trofeu naţional. Cele două echipe sălăjene au avut evoluţii oscilante, marcate în primul rând de lipsa unor piese de baza din lotul echipei (Moş şi Lupo – Autovip; Bode, Toth, Maior, Băican, Mureşan – Dia Guard). Autovip, care a făcut parte din cea mai grea grupă a turneului, a făcut jocuri bune cu titratele Juventus Sibiu şi Danco Pro Bucureşti (dar ambele pierdute la limită) şi a încheiat competiţia cu o victorie istorică (dar insuficientă pentru calificarea din grupe), când a învins campioana europeană en-titre MAV Sports Timişoara!  Dia Guard Divino, chiar dacă a fost văduvită de prezenţa unora dintre cei mai reprezentativi jucători, a reuşit evoluţii bune şi, prin punctele acumulate a reuşit o binemeritată calificare din grupe, intrând în careul celor mai bune 8 echipe din România. Din păcate, în sferturile de finală, lipsa pieselor de bază şi-a spus cuvântul şi elevii lui Pop Flore nu au reuşit să facă faţă puternicei echipe bucureştene, Luxury Team. Prin evoluţiile lor (Autovip – locul 3 la C. Regional şi Dia Guard – în primele 8 echipe la C. Naţional) Sălajul a rămas în topul celor mai puternice campionate de minifotbal din România. Felicitări Dia Guard! Felicitări Autovip Garden!”, a declarat Ioan Onicaş.

 

You may also like

Leave a Comment