Responsive Menu
Add more content here...


Ioan Onicaş, delegat la un meci important din Liga 1

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 512 views
A+A-
Reset

Zălăuanul va oficia în această seară în calitate de observator pentru arbitri la partida dintre Poli Timişoara şi Dinamo, care va fi şi ultimul joc din acest an din prima ligă


Liga 1 de fotbal urmează să intre într-o pauză de o lună şi jumătate, ultimele două meciuri din etapa a XXII-a fiind programate în această seară.

La cel mai important joc al zilei, observator pentru arbitri a fost delegat Ioan Onicaş, cel care va oficia la partida dintre Poli Timişoara şi Dinamo, ce va avea loc de la ora 20.00, pe Stadionul „Dan Păltinişanu”.

Jocul va fi arbitrat de către Adrian Cojocaru, ajutat la cele două linii de Ciprian Danşa şi Gabriel Stroe, în timp ce arbitru de rezervă a fost delegat Marian Balaci.

Partida dintre Poli Timişoara şi Dinamo va fi al şaselea joc la care va oficia Ioan Onicaş în prima parte a sezonului. Fostul purtător al ecusonului FIFA a mai fost delegat în acest campionat al Ligii 1 la  FC Botoşani – Sepsi Sfântu Gheorghe, Politehnica Iaşi – Dinamo, CFR Cluj – CSU Craiova, Politehnica Iași – Concordia Chiajna şi Gaz Metan Mediaş – FC Voluntari.

 

 

You may also like

Leave a Comment