Responsive Menu
Add more content here...


Ioan Morar: “Voi merge până în pânzele albe pentru a se face dreptate. Mă doare sufletul că o echipă de Liga a III-a este lăsată să moară pentru interesele unora”

by Ionuţ COSTINAŞ
2 comments 2,K views
A+A-
Reset

Preşedintele “alb-albaştrilor” este extrem de dezamăgit că FC Zalău nu mai primeşte finanţare de la autorităţile locale şi spune că totul a fost premeditat de ceva timp pentru unele interese


Înaintea unui sezon în care îşi propunea promovarea, FC Zalău a ajuns în pragul desfiinţării, după ce autorităţile locale au anunţat că nu vor mai susţine financiar clubul de sub Meseş. Motivul pare cât se poate de ciudat şi anume neîndeplinirea obiectivului din urmă cu două sezoane, asta cu toate că în stagiunea trecută, FC Zalău a primit bani de la primărie în baza contractului de finanţare.

Cel mai afectat de această decizie este preşedintele Ioan Morar, cel care a spus lucrurilor pe nume după cele întâmplate în ultima perioadă.

“Este o nedreptate şi o crimă ceea ce se întâmplă, însă nu mă voi lăsa, fiindcă lumea trebuie să ştie adevărul. Eu nu sunt om politic şi pot să vorbesc. Pe mine din Zalău nu mă poate muta nimeni. În 15 ani de fotbal am investit nişte bani şi mă doare sufletul când văd cum sunt tratat acum. Nu vreau să fiu bătaia de joc a nimănui şi voi merge până în pânzele albe pentru a se face dreptate”, a tunat preşedintele Ioan Morar.

“Pentru binele fotbalului sălăjean, FC Zalău trebuie să continue  în Liga a III-a”

Chiar dacă a fost înştiinţat şi oficial de faptul că FC Zalău nu va mai primi sprijin financiar de la autorităţile locale, preşedintele Ioan Morar încă mai speră că lucrurile să se reglementeze.

“Pentru binele fotbalului sălăjean, FC Zalău trebuie să continue în Liga a III-a.  Eu nu vreau să mă las fiindcă am făcut ceva pentru fotbalul din Zalău. De ce se dă cu piciorul la ce s-a construit până acum”, a spus extrem de supărat Morar.

“Se fac jocurile pentru anumite persoane, care nu au făcut nimic pentru fotbalul din acest oraş”

În timp ce FC Zalău este nevoită se se desfiinţeze, în oraşul de sub Meseş apare o nouă echipă, AS Sporting Zalău, în conducerea căreia se află câteva persoane care în sezonul trecut au fost în staff-ul administrativ de la FC Zalău. Preşedintele Ioan Morar crede că este o legătură între faptul că FC Zalău nu mai primeşte bani de la autorităţile locale şi noua echipă care aşteaptă să primească un loc în Liga a IV-a Sălaj.

“Ar trebui urmărite interesele fotbalului nu a altor persoane. Nu este posibil să se dea cu piciorul la Liga a III-a pentru a face jocurile unor persoane care nu au făcut nimic pentru fotbalul din Zalău. Nu sunt prost cum cred unii sau alţii. Vreau ca lume şi cei care iubesc fotbalul să afle adevărul. Eu am fost şi la Curtea de Conturi şi totul este o poveste.  Nu are nicio legătură acel obiectiv, iar Curtea de Conturi nu se leagă de acest lucru. La mijloc sunt interese politice, dar se pierde ce s-a construit până acum. Eu mai aştept până în ceasul al 12-lea să văd dacă cei din Primărie nu se trezesc. Este o nedreptate ceea ce mi se face”, a încheiat Ioan Morar.

You may also like

2 comments

suporter 26 iulie 2017 - 13:21

Dumnezeu nu doarme ai cazut cind ti-a fost lumea mai draga asa se intimpla cind iti denigrezi niste jucatori care te-au ajutat. Si asta nui nimic

Reply
suporter 26 iulie 2017 - 13:28

Dumnezeu nu doarme si stai ca astae inceputu o sa platesti tu mai multe la cite ai facut

Reply

Leave a Comment