Responsive Menu
Add more content here...


Ioan Luca – antrenor Viitorul Şelimbăr: “Avem un plus de avantaj prin experienţa jucătorilor noştri”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 81 views
A+A-
Reset

Tehnicianul grupării din judeţul Sibiu consideră că echipa sa are un mic avantaj în faţa celor de la SCM Zalău, înaintea meciului direct din etapa a II-a din Seria a V-a a Ligii a III-a


Viitorul Şelimbăr este o echipă puternică din Seria a V-a din Liga a III-a, serie în care evoluează şi SCM Zalău. De altfel, cele două echipe se vor înfrunta la finalul acestei săptămâni, într-un meci ce contează pentru etapa a II-a din campionat.

La gruparea din judeţul Sibiu evoluează şi câteva nume sonore precum Alexandru Neacşa, Marius Chindriş sau Alex Curtean. Tocmai de aceea, având aceşti jucători cu experienţă în lot, antrenorul celor de la Şelimbăr consideră că echipa sa are un mic avantaj înaintea duelului direct.

Mai mult, trebuie menţionat faptul că cele două echipe au obţinut rezultate diferite în prima etapă. Dacă SCM Zalău a pierdut pe teren propriu împotriva Unirii Dej, Viitorul Şelimbăr a obţinut un succes la limită în faţa Unirii Alba Iulia, iar sibienii au un moral mai bun înainte duelului de la Zalău.

“Am reuşit să facem nişte transferuri neaşteptat de bune, dar încă suferim la relaţiile de joc, omogenitate şi mai avem multe de pus la punct. Va fi un joc greu, pentru că în Liga a III-a trebuie să munceşti. Nu cunosc foarte multe despre SCM Zalău, dar cu siguranţă va fi un meci dificil. Ei joacă din nou acasă şi după ce au pierdut primul joc vor dori să câştige. Avem în lot jucători cu experienţă, dar la acest nivel jocurile trebuie abordate cu seriozitate. Consider că avem un plus de avantaj ţinând cont de jucătorii pe care îi avem, fiindcă trebuie să recunoaştem că sunt puţini jucători de valoarea celor de la noi, în Liga a III-a”, ne-a declarat Ioan Luca.

Disputa dintre SCM Zalău şi Viitorul Şelimbăr va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, pe Stadionul Municipal din Zalău.

Sursa foto: sbsport.ro

You may also like

Leave a Comment