Responsive Menu
Add more content here...


Ioan Almaş, candidatul ALDE la funcţia de primar în Jibou

by Mihai POP
0 comment 11 views
A+A-
Reset

Fostul viceprimar al oraşului vrea să susţină proeictele care se află în derulae, dar va demara şi alte proiecte noi, va încerca să aducă firme în oraş pentru a dezvolta inclusiv parcul industrial, dar şi să finalizeze şoseaua de centură


Ioan Almaş s-a înscris în bătălia electorală pentru a câştiga Primăria Jibou din partea ALDE. Are 60 de ani şi a mai fost vicepriamr al oraşului în perioada 2005 – 2008, fapt care arată că acesta are o vastă experienţă în adminsitraţia publică locală. În total însă, Ioan Almaş este în administraţie de 16 ani.

La ora actuală Ioan Almaş este consilier local din partea ALDE, iar din această poziţie a participat şi a susţinut toate proiectele iniţiate de actuala administraţie a Jiboului.

Acesta consideră că oraşul s-a schimbat mult în bine şi adtorită celor doi consilieri locali ai ALDE care au susţiunt cu tărie proiectele lui Dan Ghiurco.

“Sunt mândru de tot ce am făcut în administraţie în cei 16 ani atât pentru oraşul Jibou cât şi pentru satele aparţinătoare. Stau cu fruntea sus în faţa cetăţenilor, în faţa familiei mele şi în faţa conştiinţei mele, pentru că nu am făcut nimic ilegal sau imoral de care să îmi fie rusşine mie şi familiei mele”, susţine Ioan Almaş.

Candidatul ALDE propune proiecte îndrăzneţe pentru oraş, dar susţine că vrea să continue şi actualale proiecte aflate în derulare. Acesta va încerca să aducă firme în oraş pentru a se crea locuri de muncă noi, vrea să extindă parcul industrial, să termine şoseaua de centură partea a II-a, dar şi să găsească soluţii pentru a combate cerşetoria.

Acesta vrea să rezolve şi problema câinilor vagabonţi.

Trebuie să spunem că Ioan Almaş a fost şef de fermă la Aviolca Zalău, apoi a muncit ca inginer şef la Centrul de Achiziţii Animale Sălaj, apoi a avut aceeaşi funcţie la Ferma Combi, apoi a ajuns viceprimar în Jibou, iar în prezent este şef serviciu în cadrul Transurbis.

Să spunem că Ioan Almaş este şcolit la Institutul Agronomic din Cluj-Napoca, dar are şi un master în administraţia publică.

You may also like

Leave a Comment