Responsive Menu
Add more content here...


Invitație pe stadionul de la Jibou pentru a susține împreună Naționala de fotbal a României în meciul cu Olanda

Pentru meciul de marți, 2 iulie, de la Campionatul European din Germania, Primăria oraşului Jibou a pregătit un ecran uriaş, care va fi amplasat în stadion, pentru ca iubitorii fotbalului să se poată bucura împreună pentru acest moment special

by Tiberius NICODA
0 comment 524 views
A+A-
Reset

România a obținut o performanță istorică la Campionatul European din Germania, după ce s-a calificat în fazele eliminatorii ale competiției din postura de câștigătoare a Grupei E.

În optimie de finală, elevii lui Edi Iordănescu vor întâlni săptămâna viitoare Olanda.

Marți, 2 iulie, de la ora 19:00, pe Stadionul Allianz Arena din Munchen,  în primul unsprezece al reprezentativei noastre după 24 de ani. Elevii lui Iordănescu au depășit prima faza a competiției câștigând Grupa E, în timp ce Olanda și-a încheiat grupa pe poziția a treia, sub Austria și Franța.

Astfel, Primăria Jibou, prin viceprimarul  -Vlad Pașcalău, a transmis jibouanilor și nu numai următorul mesaj:

Hai România! Echipa națională de fotbal a României!Cea mai mare performanță a naționalei României din ultimii 24 de ani se vede live la stadion. Marți, jibouanii se adună, inimă lângâ inimă, toți în galben, la stadion să strige, să cânte, să aplaude și să se bucure pentru căpitanul Nicușor Stanciu și băieții din generația de suflet. Primăria Jibou vă invită la meciul dintre România și Olanda, în optimile Euro-24, marți 2 iulie, ora 19,00, un meci pentru istorie la stadion.

You may also like

Leave a Comment