Invitație la Cenaclul literar „Silvania”

by Mihai POP
0 comment 68 views
A+A-
Reset

Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj vă invită să participați la ședința din 18 ianuarie 2024, de la ora 18, a Cenaclului literar „Silvania”, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău


Vă invităm să participați la ședința din 18 ianuarie 2024, de la ora 18, a Cenaclului literar „Silvania”, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, ședință în cadrul căreia Daniel Săuca își va prezenta cea mai recentă apariție editorială.

La Editura „Caiete Silvane” (2023), în colecția „Scriitori sălăjeni”, a apărut o nouă carte a scriitorului și jurnalistului Daniel Săuca: „ok.ds”. Majoritatea textelor cuprinse în acest volum au apărut, în perioada 2020-2023, în cotidianul „Magazin Sălăjean”. Apoi în revista „Caiete Silvane” și în publicațiile „Apostrof”, „Steaua”, „Neuma”, „Răsunetul cultural”, „Littera Nova” și „Mișcarea literară”.

Cartea este disponibilă gratuit, prin ebook, pe site-ul edituracaietesilvane.ro.

Daniel Săuca (n. 1973) este poet, ziarist, publicist, editor, manager cultural. Redactor-șef al revistei „Caiete Silvane” (din februarie 2005), președinte al Asociației Scriitorilor din Județul Sălaj și al Asociației Jurnaliștilor din Sălaj, coordonator al Reprezentanței Zalău a filialei Cluj a Uniunii Scriitorilor din România. La Editura „Caiete Silvane” a mai publicat și volumul „Tranșee&șantiere” (2012).

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!