Responsive Menu
Add more content here...


Invitaţi de marcă la Ziua Comunei Zimbor – Angela Rusu, Mariana Deac sau soţii Valeria şi Traian Ilea

Un sfârșit de săptămână aşteptat de toţi cetățenii comunei Zimbor - Primăria îi invită pe toţi la o mare serbare, cea a localităţii cu artiști de marcă din folclorul românesc

by Mihai POP
0 comment 585 views
A+A-
Reset

Primăria și Consiliul Local Zimbor, împreună cu Hora Tv, organizează duminică – 23 iunie 2024 -, de la ora 15.00, o nouă ediţie a Zilei Comunei.

Cu o listă impresionantă de invitați, organizatorii au asigurat că fiecare participant va fi răsfățat cu o varietate de spectacole de excepție. Pe scena principală, vor urca artiști de muzică populară de renume precum Angela Rusu, Mariana Deac, Ana Munteanu, Soții Valeria şi Traian Ilea, Rafila Barbos, Vasile Coca, Marius Păcurar, Radu Pop și Hermina Danci, Daniela Crișan și Ionela Simea.

Cu această ocazie, tinere talente locale şi din judeţul nostru vor avea ocazia să-și pună în valoare abilitățile în fața unei audiențe încântate. Astfel, vor urca pe scenă Ioana Budaie, Ariana Botiș, Onișor Pop, Surorile Ioana și Lavinia Chiș, Valerica Dancoș, Adriana Baciu Bonțe, Camelia Cherecheș, Lucreția Bolba, Denisa Gudea, Denisa Prunian, Denisa Blaga, Claudiu Mihai Ilieș, Mădălina Maria Colcer, dar şi Ansamblul Meseșul din Zalău.

Acompaniză Orchestra Ansamblului Folcloric Meseșul din Zalău.

În zonă, organizatorii vor amenaja şi câteva tarabe, unde cei prezenţi vor putea degusta mâncare tradiţională şi nu numai.

În trecut, această sărbătoare avea loc în a treia zi de paşti, însă, cum într-un an a nins în ziua respectiv, organizatorii au decis să mute sărbătoare pentru duminica Rusaliilor.

Să mai spunem că, şi la ediţiile trecute, organizatorii s-au străduit să aducă pe scenă nume importante din folclorul românesc. Astfel, la ediţia din 2022, pe scenă au urcat Veta Biriş sau Cristian Pomohaci, pentru ca – la ediţia de anul trecut – participanţii la eveniment să fie încântaţi de melodii interpretate de solişti precum Sava Negrean-Brudaşcu, Lucian Drăgan, Mircea Cârtişorean sau sălăjeanul nostru, Vasile Coca.

La fel ca şi la precedentele ediţii, evenimentul de duminică se va desfăşura în parcul central din localitatea Zimbor.

You may also like

Leave a Comment