Responsive Menu
Add more content here...


Investim în educație – împreună construim viitorul pentru copiii noștri!

by Stirile din Salaj
0 comment 331 views
A+A-
Reset

Ca toate localitățile României, Zalăul a pierdut o parte din populație după 1989, mai mică în cazul orașului nostru. În același timp, vedem cu ochii noștri cum creșele și școlile primare încep să fie neîncăpătoare pentru copii.

Pare un inconvenient, dar pentru mine, ca tată a trei copii, e un mare motiv de bucurie.

Ce înseamnă asta, oare, altceva decât că Zalăul întinerește și că avem generații noi pe care le putem înconjura cu dragostea și speranțele noastre?

Ca primar, mă voi concentra în mod special pe următoarele măsuri:

• Construcția unei noi creșe, dat fiind deficitul care există mai ales în sectorul ante-preșcolar

  • Reabilitarea unor clădiriaflate în administrarea unor școli sau licee, aflate într-un stadiu avansat de degradare și care pot fi redate circuitului educațional. Un exemplu pe care îl cunosc foarte bine este atelierul  Liceului „Voievod Gelu”.
  • Demararea și/sau continuarea unor parteneriate cu instituțiile de învățământ superior din regiune, în vederea înființării unor extensii universitare, cu profil de studii corelat cu cererea de forță de muncă din oraș. Această măsură reprezintă un pas către statutul de Municipiu de Rangul I, care include existența unor instituții de învățământ superior.

CE AM FĂCUT DEJA

• La Consiliul Județean, am câștigat finanțarea, prin PNRR, a construcției unei noi școli în municipiul Zalău, pentru copiii cu nevoi speciale.

 

 

Comandat de: PARTIDUL NATIONAL LIBERAL – Filiala Sălaj

Executat de: SC Sportul Sălăjean SRL

Cod unic de Identificare AEP 21240015

You may also like

Leave a Comment