Responsive Menu
Add more content here...


Intrare GRATUITĂ anul acesta pentru o zi la UNTOLD sau Neversea cu o singură condiție!

Campania Blood Network a ajuns la cea de-a X-a ediție

by Tiberius NICODA
0 comment 136 views
A+A-
Reset

Împătimiții genurilor de festivaluri  UNTOLD sau Neversea,  pot avea parte de o intrare liberă și gratuită care este condiționată de îndeplinirea unei singure cerințe. Mai exact, dacă donează sânge.

Cu începere din 18 mai 2024 și până la data de  30 iunie 2024 , atât la caravana mobilă, cât și în Centrele de Transfuzie din țară, donatorii vor fi recompensați cu un bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau Neversea.

Festivalul Neversea 2024 are loc în perioada 4-7 iulie la Constanța, iar UNTOLD 2024 are loc între 8 și 11 august, în Cluj-Napoca.

„Anul acesta, fanii UNTOLD sau Neversea din zece orașe din țară pot fi eroi și prin donarea de sânge. București, Craiova, Giurgiu, Târgu-Mureș, Zalău, Constanța, Târgu-Jiu, Ploiești, Cluj-Napoca și Timișoara sunt locurile unde cei generoși pot face acest gest nobil”, au precizat organizatorii campaniei.

Aceia care donează sânge la caravana mobilă și se înscriu în baza de date “Și Eu Donez” primesc un bilet de o zi pentru prima zi de festival la UNTOLD sau Neversea 2024.

Importanța gestului și disponibilității de a dona sânge, a salvat viața a peste 60.000 de oameni, aceasta făptuindu-se prin generozitatea  a peste 18.000 de donatori din toată țara.

Actul donării de sânge se va face  la caravana mobilă în limita capacității de recoltare.Cei  care doresc să doneze sânge în Centrele de Transfuzii se pot înscrie prin formular accesând link-urile specifice pentru UNTOLD și Neversea.

You may also like

Leave a Comment