Responsive Menu
Add more content here...


Intervenție specială a pompierilor sălăjeni pentru salvarea unei gravide din localitatea Someș Odorhei

Trei pompieri din cadrul ISU Sălaj au avut sâmbătă seara o intervenție cu totul specială, în localitatea Someș Odorhei. Cei trei au avut primul lor caz de naștere, deoarece femeia a născut în ambulanța SMURD. Au fost multe emoții, dar plânsetul copilului a adus liniște în sufletul tuturor celor implicați

by Mihai POP
0 comment 1.7K views
A+A-
Reset

Un ajutor sosit la timp!  Ce poate fi mai de preț de atât, atunci când situația în care te afli nu mai poate suferi amânare. Fiecare secundă este importantă, în cazul unei urgențe.

Sâmbătă seara, dispeceratul ISU-Ambulanță a fost solicitat prin numărul de urgență 112 despre faptul că o femeie gravidă se afla în iminență de naștere.

La fața locului s-a deplasat echipajul SMURD de la Secția Jibou, în localitatea Someş Odorhei și a găsit pacienta conștientă care a fost preluată imediat pentru acordarea asistenței medicale şi transport la spital.

Femeia, în vârstă de 26 de ani, a născut în ambulanța SMURD fiind asistată de către paramedici. La locul interventiei au ajuns, în sprijin şi un echipaj cu medic, iar echipajul de terapie intensivă mobilă (TIM) a preluat nou născutul.

Atât băiețelul cât şi mama sa au fost transportați în siguranță la UPU SMURD Zalău.

Pompierii Daniel, Iulian şi Florin au fost foarte bucuroși că atât mama, cât și copilul, au trecut cu bine peste această încercare.

Cei trei salvatori au dus la bun sfârșit misiunea pe care cu siguranță nu o vor putea uita niciodată.

Pompierii sălăjeni doresc să transmită pe această cale multă sănătate micuțului și mamei sale!

You may also like

Leave a Comment