Responsive Menu
Add more content here...


Internaţionalul Gicu Grozav, în tribunele Sălii Sporturilor „Gheorghe Tadici”!

by Ionuţ COSTINAŞ
1 comment 42 views
A+A-
Reset

Internaţionalul român a ţinut să fie prezent la jocul de handbal dintre HC Zalău şi Corona. Fotbalistul a ţinut, astfel, să fie alături de iubita sa – Sorina Târcă, cea care a fost de departe cea mai bună marcatoare a partidei


 Şi la partida cu Corona Braşov, desfăşurată vinerea trecută la Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău, publicul a venit în număr mare în tribune, mai ales că formaţia lui Gheorghe Tadici întâlnea una dintre cele mai în formă echipe din Liga Naţională.

Cu patru victorii din tot atâtea meciuri, Corona Braşov a venit la poalele Meseşului cu molral ridicat, dar şi cu o galerie gălăgioasă, astfel că spectacolul a fost la înălţime, atât în teren, cât şi în tribune.

În tribune s-a aflat şi un spectator de lux, este vorba de internaţionalul Gicu Grozav care a ţinut să fie prezent la jocul de la Zalău, mai ales că la Corona joacă iubita sa, Sorina Târcă.

Fotbalistul a avut ce vedea, deoarece tânăra handbalistă a fost cea mai bună de pe teren şi a reuşit să marcheze nu mai puţin de 12 goluri!

De precizat că şi Gicu Grozav traversează o formă sportivă bună în Ungaria, la Kisvarda, acolo unde este cel mai bun marcator al echipei, cu 5 goluri, fiind pe locul 3 în topul golgheterilor.

Internaţionalul a fost în lotul României pentru meciurile din preliminariile Campionatului European, cu Spania şi Malta.

Din păcate, Sorina Târcă nu se află în aceeaşi situaţie, deoarece selecţionerii Naţionalei de handbal feminin nu au avut ochi pentru valorosul inter de la Corona, deşi jucătoarea de 20 ani e una dintre cele mai bune handbalista din Liga Florilor.


 

Idila dintre handbalista Sorina Târcă (20 de ani) şi fotbalistul Gicu Grozav (29de ani) a fost dată publicităţii încă de anul trecut şi superbul cuplu a fost remarcat de mai multe ori în public şi la diferite evenimente.


 

You may also like

1 comment

ion 25 September 2019 - 12:52

gicu grozav sau pielea pwlii

Reply

Leave a Comment