Responsive Menu
Add more content here...


Interes crescut şi pentru această ediţie a Memorialului “Radu Gog”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 44 views
A+A-
Reset

Până sâmbătă, în momentul redactării acestui material, s-au înscris 13 echipe la OPEN şi Old-Boys, iar o echipă şi-a manifestat intenţia să participe în competiţia rezervată copiilor. Nu mai puţin de şapte tricouri vor fi licitate în scop caritabil, însă în următoare perioadă, organizatorii vor veni şi cu alte tricouri ale unor jucători consacraţi


Memorialul Radu Gog a devenit una dintre cele mai cunoscute competiţii organizate în scop caritabil şi la începutul anului următor va avea loc ediţia cu numărul 16.

După un număr record de echipe participante la ediţia de anul trecut, 25 la open şi old-boys, competiţia vine la ediţia din 2020 cu mai multe noutăţi, astfel că interesul rămâne crescut şi pentru ediţia ce se va desfăşura în perioada 10 – 12 ianuarie 2020.

Una dintre noutăţi este faptul că la categoria OPEN va fi un final four în care se vor califica câştigătoarele grupelor, în timp ce restul echipelor se vor lupta pentru un alt trofeu.

O altă noutate este competiţia rezervată copiilor născuţi în anii 2008, respectiv 2010. Până în momentul redactării acestui articol nu mai puţin de 13 echipe s-au înscris la categoriile OPEN şi Old-Boys. Este vorba despre Dream Team 1, Dream Team 2, ACS Cavalerii, Sporting Zalău, TDI, Dandonia, Cetatea B şi Dia Guard Cipricom la OPEN şi Ady Com, Miercuri 7, Minerul Sărmăşag, Şimleu Silvaniei şi Vulturii Dej la Old-Boys.

You may also like

Leave a Comment