Responsive Menu
Add more content here...


Inter Cizer răpune liderul Luceafărul Bălan. Dan Olar, gol direct din corner

Dan Olar a fost eroul echipei gazdă fiind autorul unei duble. Mijlocaşul a marcat dintr-o lovitură de la 11 m, dar şi o "bijuterie" de gol, direct din corner

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 109 views
A+A-
Reset

Imposibilul s-a produs. Campioana Luceafărul Bălan a fost învinsă pentru prima dată în acest sezon de Inter Cizer, formaţia din a doua jumătate a clasamentului. A fost un joc echilibrat şi în primul sfert de oră s-a jucat mai mult cu mingi lungi pe atacanţi. Gazdelea aveau să marcheze prin Florin Săstraş, în minutul 23, însă, golul a fost anulat pentru offside.

Pe final de repriză, portarul Debre Istvan – transferat de la Nuşfalău – a avut două intervenţii foarte bune în faţa lui Romario Rus şi prima repriză s-a încheiat cu un scor alb, gazdele având două şanse mari prin tânărul Lukacs Marc.

Repriza secundă începe cu o ocazie mare a lui Săstraş, după care partida s-a încins în minutul 63, când “centralul” Horvat a dictat lovitură de la 11 m pentru gazde după un duel între Marius Cheţa şi Dan Olar, fază la care trei jucători de la Bălan au luat cartonaşul galben pentru proteste.

Olar a transformat penalty-ul. Luigi Pop a avut şi el o şansă bună dar şutul său a fost respins de Szabolcs, iar Debre a parat şi el din faţa lui Petrean. Nici Ceaca nu a fost mai norocos şi şutul său a lovit doar bara. În schimb, în penultimul minut, Dan Olar a marcat direct din corner şi a stabilit scorul final.

S-a terminat 2 – 0, după un meci de care pe care, dar la finalul căruia, Luceafărul a acuzat vehement arbitrajul.


“Meciul a fost unul echilibrat, cu ocazii de ambele părţi. Cei de la Bălan nu au fost deloc peste noi chiar dacă este echipa de pe primul loc. Am făcut câteva transferuri bune, iar asta ne-a ajutat să câştigăm acest meci. Cred că putem câştiga multe meciuri dacă reuşim să ne strângem aşa la fiecare meci. Arbitrajul a fost corect. Şi mi se pare normal să conteşti arbitrajul în moment în care tu nu ai nici o înfrângere şi pierzi cu o echipă din a doua parte a clasamentului”.

Dan Olar – jucător Inter Cizer


“De când joc eu fotbal nu am avut parte de aşa viciere de rezultat şi vreau în mod public să îi zic acelui domn arbitru să îi fie ruşine pentru că îşi bate joc de munca unei echipe pe care am făcut-o campionatul acesta. La fiecare fază de atac periculoasă pe care am avut-o a inventat ori un fault în atac ori henţ doar să nu avem ocazia de a marca, ajutat şi de cei doi tuşieri care au fost doar cu steagul ridicat când scăpam singuri cu portarul. A inventat, pur şi simplu, un penalty pentru adversari pentru un fault inexistent la marginea careului. Cât despre joc pot spune că nu poţi practica fotbal pe un asemenea teren în pantă şi plin de gropi unde nu poţi lega două pase, doar să te lupţi fizic cu adversarul. Sunt foarte dezamăgit de ceea ce ni s-a întâmplat. Dacă eram arbitraţi corect vă asigură că, chiar şi în acele condiţii, cu terenul impracticabil, nu pierdeam. Singurul lucru pozitiv este că încă suntem pe primul loc şi suntem la mâna noastră. Avem conducerea şi antrenorul care ne susţin necondiţionat”

Rareş Petrean – golgheter Luceafărul Bălan


Inter Cizer – Luceafărul Bălan 2 – 0 (0 – 0)

A marcat: Dan Olar (‘63 şi 89)

Inter: Debre Istvan – Samuel Chime, Lupo Lorand, Răzvan Nicorici (cpt.), Lukacs Marc (‘64 Mihai Bolboacă), Răzvan Criste (‘64 Ştefan Nicoară), Florin Săstraş, Viorel Ionaşcu (‘80 Francisco Nicolas), Tudor Pop, Dan Olar şi Luigi Pop (‘90 Raul Baciu). Rezerve: Balog Krisztian – Raul Silaghi, Sergiu Pop, Simo Norbert, Adrian Piscoi şi Denilson Cappila. Antrenor: Dan Lucaciu

Luceafărul: Kerekes Szabolcs – Claudiu Cheţa – cpt. (‘87 Ionuţ Beudean), Dragoş Oltean (‘78 Radu Danciu), Dragoş Mureşan, Kelemen Andras, Sorin Braşovan (‘69 Marco Petran), Raul Brînduşe (‘69 Mozsi Botond), Horaţiu Moldovan (‘46 Vlad Lujerdean), Alex Păcurar, Rareş Petrean (‘78 Denis Nan) şi Romario Rus (‘55 Andrei Ceaca). Delegat: Radu Pop

Cartonaş roşu: V. Lujerdean (‘90+2) şi D. Oltean (după fluierul final)

Au arbitrat: la centru - Raul Horvat (Zalău), asistenţi – Alin Lazăr (Tihău) şi Denis Borzan (Zalău).

Observator AJF: Vasile Paşca (Şimleu Silvaniei)

Jucătorul meciului: DAN OLAR


 

You may also like

Leave a Comment