Intenție sau lipsă de profesionalism? Conducerea HC Zalău a oferit presei o informație eronată, după care a acuzat publicația de dezinformare

by Călin ONICAŞ
1 comment 123 views
A+A-
Reset

Un oficial al clubului HC Zalău a contactat ziarul Sportul Sălăjean și a oferit o informație conform căreia handbalista Andreea Bujor a semnat cu Gloria Bistrița. La mai puțin de o oră de la această convorbire, HC Zalău a emis un comunicat de presă, prin care sublinia că clubul se delimitează de această informaţie, acuzând totodată publicaţia de destabilizare. Pentru o informare mai corectă a iubitorilor de handbal din Sălaj şi din ţară, trebuie să ştim cu toţii care a fost adevărul gol-goluţ. Oare cine doreşte destabilizare şi dezinformare?

La doar 22 de ani, Andreea Bujor a devenit un caz în handbalul românesc. În urma unor neînţelegeri cu clubul, jucătoarea a fost exclusă din lotul echipei HC Zalău şi exilată la echipa de tineret. De la începutul conflictului, ziarul nostru a încercat să ofere mai multe informaţii despre acest caz. Totodată, au fost publicate punctele de vedere din ambele părţi.

Cu toţii aşteptam să vedem un happy-end atât pentru jucătoare, cât şi pentru club. Am crezut că acesta a venit la începutul anului 2024, după un Sergiu Cacoveanu – directorul sportiv de la HC Zalău ne-a contactat telefonic şi ne-a oferit informaţia conform căreia Andreea Bujor a semnat un contract cu Gloria Bistriţa.

Persoana ce face parte din staff-ul echipei HC Zalău ne-a dat asigurări că handbalista a semnat cu CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud şi că va ajunge la Bistriţa încă din această lună. Cele spuse de acesta chiar au fost subliniate, oficialul Zalăului precizând că nuvela Andreea Bujor la Zalău s-a terminat, impresarul jucătoarei comunicându-i că înţelegerea este parafată! În finalul discuţiei, oficialul clubului chiar ne-a îndemnat să promovăm cât de bine articolul pe grupurile de Facebook…

Conducerea clubului din Zalău ne-a oferit informația eronată, după care ne-a acuzat de dezinformare

Însă, surpriză! Până să promovăm noi articolul cu Bujor, acelaşi oficial a postat deja pe pagina clubului un comunicat de presă pe care l-a şi promovat pe zeci de grupuri!

Am rămas uimiţi când am citit comunicatul în care clubul din Zalău infirma transferul la Bistriţa, iar presa locală (n.r. despre acest posibil transfer scrisese ziarul Sportul Sălăjean) era acuzat de dezinformare. Se scria acolo că HC Zalău se delimitează de orice informații apărute despre acest caz, care au scopul de a destabiliza și a crea tensiuni în echipă!?

Altfel spus, oficialul care ne-a contactat să ne ofere informaţia a fost cel care a şi infirmat articolul realizat pe baza informaţiilor venite tocmai de la el!!! Să fie intenție, să fie lipsă de profesionalism, să fie vorba de o lipsă de comunicare la nivelul conducerii sau a fost o manevră de discreditare a publicaţiei?

Oricare dintre variante a creat bulversarea iubitorilor de handbal. În ce ne privește, redacţia ziarului Sportul Sălăjean îşi exprimă părerea de rău faţă de cele ce s-au întâmplat.

You may also like

1 comment

Ion 7 January 2024 - 14:28

Asta e director sportiv? Ce îl recomandă?

Reply

Leave a Comment