Responsive Menu
Add more content here...


ÎNSPĂIMÂNTĂTOR! Un preot din Şimleu Silvaniei a înjunghiat în plină stradă un bătrân

by Eduard FARCAS
0 comment 6.2K views
A+A-
Reset

Nicolae Sîrca l-a tăiat pe un bătrân de 75 de ani la mână şi apoi -a aplicat lovituri de cuţit în zona gâtului. Înainte de acestea, el a ameninţat cu cuţitul o femeie pe o stradă din Cehei


Comunitatea din Şimleu Silvaniei a rămas şocată după evenimentul de neînchipuit ce a avut loc ieri la ora 16.30 pe strada Partizanilor.

Preotul ce a slujit ai buni în casa domnului din Aleuş, comuna Halmăşd a atacat cu cuţitul un bătrân de 75 de ani! Totul s-a petrecut când  vârstnicul a ieşit dintr-o frizerie. Nicolae Sîrca i-a aplicat bătrânului lovituri cu cuţitul în zona gâtului şi l-a tăiat pe braţ.

Din fericire, înainte de a se întâmpla o tragedie au intervenit poliţiştii din Şimleu Silvaniei care l-au încătuşat pe preot şi l-au condus la secţie pentru audieri.

Surse din anchetă susţin că agresorul a refuzat să vorbească cu anchetatorii susţinând că este nevinovat!

Procurorii Pachetului de pe langa Tribunalul Salaj il cerceteaza pe preot pentru tentativa de omor şi cer arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Se pare că, tot ieri, cu puţin timp înainte de a se petrece acest incident, preotul a mai fugit după o femeie din Cehei, ameninţând-o cu un cuţit, dar aceasta a reuşit să fugă şi să se salveze.

Nicolae Sîrca a slujit la Parohia Ortodoxă Aleuş, comuna Halmăşd dar a demisionat în urmă cu trei ani. A rămas însă cu hainele preoţeşti. Se pare că Nicolae Sîrca avea probleme şi în familie. Episcopia Sălajului susţine că la această oră analizează cazul.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul  Sălaj a dispus prin ordonanță retinerea agresorului pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infractiunii de  tentativă de omor, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

You may also like

Leave a Comment