Înșelăciune cu ceasuri ”fake”- Sălăjean înșelat de un orădean să cumpere două ”ceasuri de marcă”

by Mihai POP
0 comment 40 views
A+A-
Reset

Un tânăr de 29 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce se afla în municipiul Zalău ar fi indus în eroare un alt bărbat, din județul Sălaj, vânzându-i acestuia două ceasuri, pentru 500 de euro, pretinzând că acestea ar fi autentice și că ar aparține unor mărci consacrate. Tânărul a fost identificat și cercetat de polițiștii de investigații criminale


La data de 11 decembrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au identificat și cercetat un bărbat de 29 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 23 noiembrie a.c., în timp ce se afla în municipiul Zalău, bărbatul de 29 de ani ar fi indus în eroare un alt bărbat, din județul Sălaj, vânzându-i acestuia două ceasuri, pentru 500 de euro, pretinzând că acestea ar fi autentice și că ar aparține unor mărci consacrate. Ulterior, bărbatul din județul Sălaj a observat că ceasurile pe care le cumpărase sunt din plastic și nefuncționale.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările, pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuitului și pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

You may also like

Leave a Comment