Responsive Menu
Add more content here...


”INNAMORATO DI TE” – un concert pe frecvențe italiene la Zalău, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii

Filarmonica de Stat Oradea, în spectacol extraordinar la Zalău, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii

by Mihai POP
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Consiliul Județean Sălaj vă invita la spectacolul extraordinar ”INNAMORATO DI TE”, susținut de Filarmonica de Stat Oradea, dedicat Zilei Internaționale a Femeii.

Spectacolul va avea loc pe data de 5 martie 2024, de la ora: 19.00, în Sala mare de spectacole, Casa de Cultura a Sindicatelor Zalău.

Intrarea este liberă, pe bază de invitație. Invitațiile se pot ridica de la secretariatul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, de luni până vineri, în timpul programului de lucru, începând cu data de 26 februarie.

Concertul INNAMORATO DI TE aduce în atenție câteva pagini muzicale care au făcut înconjorul lumii, partituri scrise de cei mai cunoscuți muzicieni italieni din ultimele decenii, precum superstarul internațional Andrea Bocelli.
Într-un concept unic și emoționant, concertul INNAMORATO DI TE îi reunește pe baritonul Florin Estefan și pe tenorul Eusebiu Huțan, alături de Giancarlo Palena la acordeon și pianistul Ovidiu Lup, acompaniați de orchestră sub conducerea muzicală a dirijorului Vladimir Lungu.
Interpretarea remarcabilă a unor celebre cântece italiene, precum Vivo per lei, Caruso, Parla piu piano sau Valore, oferă publicului o atmosferă intimă și emoționantă, iar acest succes este întâmpinat cu entuziasm și aplauze la fiecare reprezentație.

You may also like

Leave a Comment